apendicita

•  
    • 170 mesaje
    29 Nov 2009, 21:02
    0 0
    poate fi prevenita cu ceai de frunze de mur?
  •  
    • 1394 mesaje
    29 Nov 2009, 22:18
    0 0
    nu.mai devreme sau mai tirziu tot la ''cutit'' ajungi....
  •  
    • 47 mesaje
    30 Nov 2009, 11:47
    0 0
    la tine este inflamat apendicul iar boala se numeste apendicita.de obicei apare la cei care fac sport sau care fac efort foarte mare.din cate stiu nu poti scapa de ea.la operatie ajungi si iti ramane un mic semn,o cicatrice.
  •  
    • 170 mesaje
    30 Nov 2009, 12:37
    0 0
    De vreo 3 zile,simt o usoara intepatura(abia daca o simt) la un interval de cateva ore bune.pot spune ca doar seara simt putin acolo,in partea dreapta.
    Alte simptome nu am,decat aceasta usoara durere.Credeti ca e apendicita?
  •  
    • 1166 mesaje
    30 Nov 2009, 14:02
    0 0
    eu luna trecuta m-am operat. din pacate am facut peritonita.
    apendicita cuta nu se manifesta asa cum spui tu..cu mici intepaturi, dar acum pt. linistea ta ai putea merge la un control ca un medic isi da seama. nu se face doar la efort fizic..in general are alte cauze...infectia unor organe din jur (ex. rinichi), constipatia poate fi si ea o cauza..bacteriile din intestin putand contamina organele din jur.
    in general la apendicita acuta durerea incepe undeva in partea dreapta sub coaste care in 2-3 zile dupa care coboara in zona ombilicala si se stabileste in fosa iliaca (sau nu..cum a fost cazul meu, unde apendicul a avut o pozitie mai ciudata).
    de obicei temperatura corpului creste pana la 37,5-38C, greata, varsaturi, frisoane...eu am avut toate simptomele dar sa stii ca nu e o regula sa le ai pe toate. dar totusi zic eu ca niste simple intepaturi nu tin de o eventuala apendicita...pot fi de la intestinul gros..in general el poate da astfel de intepaturi. la apendicita sunt cu totul alt tip de dureri.