colonHelp
-
29 Nov 2009, 15:090 0salut tuturor!
Astazi am citit un articol foarte interesant in formula as despre acest produs si m-am gandit sa-l incercam si noi. inainte de a-l comanda as vrea sa stiu daca printre voi , evelor, exista cineva care l-a incercat si daca ati fost multumite de el. -
30 Nov 2009, 22:15Poti incerca ceva similar, dar la un pret rezonabil, se numeste Lepicol si are in compozitie aceeasi fibra
-
31 Dec 2009, 13:33Poti incerca TotalCleans Colon cu efect laxativ, calmant gastro-intestinal (reduce aciditatea gastrica), favorizeaza vindecarea ranilor si a inflamatiilor digestive (stimuleaza productia de mucus gastro-intestinal), carminativ (reduce meteorismul abdominal produs de fermentatia intestinala excesiva, stimuleaza secretia enzimelor pancreatice), antihelmintic, antibacterian, antiviral, stimuleaza functia hepatica, imunomodulator, antianemic, astringent (antihemoragic), diuretic, febrifug, antialgic, detoxifiant, imbunatateste absorbtia intestinala a nutrientilor. Se poate comanda pe www.activelifecare.ro si nu e deloc scump.
An nou fericit la toata lumea -
31 Ian 2010, 14:09eu am luat colon control...ft bun a fost inafara de faptul ca e bun pt digestie ...mai si slabesti d la el..