Ajutorrrrrrrr, urechea!!!

•  
    • 381 mesaje
    22 Nov 2009, 10:37
    0 0
    Buna, fetelor!
    M-am trezit cu durere in urechea dreapta, NU mai aud cu ea! E o senzatie groaznica! Ce sa fac??? Mai ales ca azi e duminica! Mersi.
  •  
    • 1 mesaje
    22 Nov 2009, 10:42
    0 0
    poi.....dute la farmacie si ia betadina si pune`ti in ureche si eu am avut probleme cu ureche stanga am avut otita si am avut si furung si a augumentin sau zinnat antibiotice poop
    sper sa te ajute sfatu meu
  •  
    • 381 mesaje
    22 Nov 2009, 11:09
    0 0
    La ce foloseste Betadina, imi spui te rog? Ce este?
  •  
    • 266 mesaje
    22 Nov 2009, 11:28
    0 1
    te duci la spital la "Urgente", te consulta si-ti dau medicamente pana maine, nu poti sa pui orice in urechi fara consult.
  •  
    • 636 mesaje
    22 Nov 2009, 11:34
    0 0
    Goticer esti medic ORList? cum de recomanzi un tratament "dupa ureche", nu stii ce are, dar recomanzi antibiotice, asa, sa fie, ca poate ajuta! FurunCul nu furunG!!! Stii tu daca este sau nu alergica la iod? sau poate este alergica la amoxicilina (augmentin) sau la cefuroxime (zinnat)

poti merge la camera de garda a unui spital si vei fi consultata (la Sp. Coltea, la Universitar, Sp. ORL Panduri sau la Sp de urgente Floreasca...asta daca esti din Bucuresti)

PS: betadina este un dezinfectant cu spectru larg pentru piele si mucoase
  •  
    • 49 mesaje
    22 Nov 2009, 23:41
    0 0
    Anda 2...
    ...cel mai bun sfat: NUUU mai astepta inca o zi!!!
    Du-te degraba maine la un spital ORL, la camera de garda, neaparat. Cu asa ceva la ureche nu este de glumit, urechile sunt destul de sensibile, netratata la timp si corespunzator o infectie poate determina o scadere a auzului si chiar surditate.
    Nu te mai lua dupa unul si altul, in asemenea cazuri.
    Sanatate multa!