Dr. Benedict Ancar
-
12 Iul 2004, 12:070 0A fost cineva la dumnealui ?
Este bun, se poarta frumos cu pacientul ?
Eu caut si ca dovada ca inca nu am gasit, un ginecolog bun, in care sa am incredere ca stie ce face si care sa stea de vorba cu mine, sa-mi explice pe intelesul meu.
Pe acest doctor l-am vazut intr-un reportaj la televizor si mi-a placut cum vorbeste, dar la tv, toti sunt ok. -
12 Iul 2004, 15:09buna,
eu am fost la dl dr.benedict ancar si il recomand cu incredere..este un bun profesionist si un om deosebit. -
12 Iul 2004, 15:16avej, stii cumva daca are si un cabinet al dumnealui sau ai fost la Medsana ?
-
12 Iul 2004, 16:29Riana , draga , Medsana are sa te curete de bani rau de tot ....La ei totul este dublu decat la alte clinici particulare ...Analizele cel putin sunt sigura ..Eu credeam ca Medicover este scumput , dar Medsana o intrece cu mult ...Daca ai tratamente mai serioase nu te baga si cauta alta clinica !
-
12 Iul 2004, 16:41Da, stiu, 2 mil in 2 sapt si nu am terminat problema cu ochii si alergia la soare.
De aceea intrebam daca dr. ancar are si cab particular, ca nu m-as mai baga si la ginecologie tot acolo...... -
12 Iul 2004, 18:09La medsana in 3 min doar ca s-a uitat mi-au luat 1 milion. La ginecolog! Wake Up! Alege altceva!