Genele!!!

•  
    • 4 mesaje
    12 Iul 2004, 09:25
    0 0
    Salut fetelor!!!
    Am si eu o problema:imi pica genele.Asa de mult s-au rarit mai ales in partea de jos ca nu stiu ce sa ma fac.Stiti vreun tratament pentru cresterea lor si bineinteles pt. oprirea caderii lor.
    Va multumesc!!!
  •  
    • 1946 mesaje
    12 Iul 2004, 09:41
    0 0
    ulei de ricin. se gaseste la farmacie sau plafar. te ungi in fiecare seara inainte de culcare.
  •  
    • 4 mesaje
    12 Iul 2004, 11:00
    0 0
    Multumesc mult pentru sfat.Am acasa ulei de ricin si ma dau, dar nu chiar in fiecare seara, dar parca tot pica destul de multe.
  •  
    • 297 mesaje
    12 Iul 2004, 11:22
    0 0
    Si eu am avut problema aceasta, iar oftalmologul mi-a recomandat vit. A uleioasa.
  •  
    • 254 mesaje
    12 Iul 2004, 14:47
    0 0
    Adica sa sa ma dau cu vit. A uleioasa pe gene cum ma dau cu uleiul de ricin ?
  •  
    • 297 mesaje
    12 Iul 2004, 17:10
    0 0
    Da.

La mine s-a rezolvat asa, dar in timpul tratamentului am avut o puternica fotosensibilitate. Dr. a spus ca e datorita faptului ca am eu ochii sensibili si normal nu ar fi trebuit sa am probleme cu lumina. Daca apare si la tine aceasta problema, poti continua fara grija, deoarece nu dauneaza cu nimic.
  •  
    • 1151 mesaje
    12 Iul 2004, 19:35
    0 0
    uleiul de ricin a dat rezultate foarte bune ,..incearca sa nu incarci genele cu rimel ..si daca faci asta , nu uita sa te demachiezi
    si sa nu folosesti rimel rezistent la apa ....multe cliente de=ale mele s-au plans ca le cad genele de la el
  •  
    • 4 mesaje
    13 Iul 2004, 11:49
    0 0
    Multumesc fetelor!!!
    Sunteti niste dragute!!!
    O sa incerc sa ma demachiez in fiecare seara si bineinteles sa ma dau cu uleiul de ricin combinat cu vit.A in fiecare seara.Va multumesc!!!
  •  
    • 35 mesaje
    14 Iul 2004, 15:15
    0 0
    Am si eu o intrebare fetelor. Are uleiul de ricin efect asupra cresterii parului in general? Mie imi creste parul foarte greu si as dori sa nu mai astept cativa ani ca sa-mi ajunga macar pana la umar. Unde mai pui ca se si toaca foarte des si trebuie sa ma duc la coafor sa-mi tai din varfuri. E adevarat ca ma vospsesc dar am avut aceasta problema si inainte sa o fac.As vrea sa am si eu parul lung dar toate solutiile pe care le-am incercat nu prea au dat rezultate.
  •  
    • 195 mesaje
    14 Iul 2004, 15:19
    0 0
    sampon Klorane - tonifiant cu chinina si complex vit. B ! Iti va creste parul cu o viteza garantata ! Incercat pe parul meu ! Se gaseste la Sensi Blu cca 250.000 ( 200 ml ) Nu o sa-ti para rau il vei recomanda si altor prietene