kefir
-
16 Nov 2009, 18:59care vreti ciuperca chefir intrati pe id floryn_fofo2009 va dau ciuperca ca stiu cum e sa nu o ai !!! si se poate inmultii (incercati nu ezitati)
Pentru cine este interesat de ciuperca de lapte pentru CHEFIR, id: adicazacu_69 , sau 0763646009. 80 grame, se produce 1 litru de chefir natural curat din lapte proaspat in 24 ore la temperatura camerei.
PENTRU blak_hart_adriana.Am chefir de apa dulce. Eu nu te pot cauta dar suna-ma TU la 0720775933 si rezolvam problema. Nu te costa nimic. Platesti FAN CURIERUL care-ti aduce coletul si intr-o pestera,daca intr-o pestera locuiesti. Telefoneaza mai repede ca vin caldurile si "printesele"
sufera pe caldura. ASTEPT SOLICITANTI CAT DE MULTI.
DETIN aproximativ 500 linguri. TRISTAN TIGRUL.-
Am CHEFIRUL DE CAUCAZ.Intra pe adresa DE e-mail acterianelena AT yahoo.com unde imi lasi adresa, nr. telefon si cantitatea dorita. Coletul il trimit prin FAN CURIER. Astept cereri.
sa ne spui ce a iesit -
16 Nov 2009, 19:07din cate stiu linkurile sunt interzise aici (poate nu-mi aduc bine aminte) din cauza asta am pus doar rubrica de anunturi.dai granule de chefir de vanzare in google si click pe primul site de pe lista. (e vb de o rubrica a ziraului evenimentul)
-
16 Nov 2009, 21:10poate te ajuta
http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/19030/Daca-cineva-doreste-kefir-/