chisturi mamare help

•  
    • 65 mesaje
    16 Nov 2009, 13:25
    0 0
    Buna evelor!Am fost in Bucuresti la un control mi-am facut o ecografie la san si o sonoelastrografie si mi s-a spus ca am "2 chiste mamare- periareolar la unirea CSE 15,5mm si 10,6mm. A zis dr ca nu este nici o problema dar tb tinute sub observatie si mi-a recomndat mamografie digitala in martie...NU sunt f lamurita ce inseamna aceste chisturi..sunt nelinistita,daca cineva a mai avut asa ceva rog sa-mi spuna si mie
    Va multumesc..
  •  
    • 1 mesaje
    17 Nov 2009, 14:05
    0 0
    Draga mea -mergi la oncologie -aici o sa-ti spuna exact ce trebuie sa faci-si poti sa mergi la doi trei medici-nu m=neaparat la unul.-asteptam vesti ,sa stim cum ai rezolvat aceasta problema-sanatate multa!
  •  
    • 3036 mesaje
    17 Nov 2009, 16:49
    0 0
    Aproape toate femeile fac chisturi la sani (mastoza chistica), De cele mai multe ori fie trec de la sine, fie dupa tratament.

Am avut si eu, ma panicasem groaznic pt ca se facusera mari si f dureroase...

Tratamentul de la medic nu m-a ajutat cu nimic, am pierdut cateva luni degeaba, ba chiar m-am stresat si mai rau, vazand ca nu obtin macar o ameliorare...

In final, dupa ce am citit un articol despre Gydrelle Phyto, niste pastile naturiste cu extract de germeni de soia, am inceput sa le iau si eu. (am detaliat pe forum in repetate rabduri, pe topicuri asemanatoare)

In paralel, am renuntat la sutien (mai port doar cand este absolut necesar) si am masat sanii usor, zilnic, ca sa pun lichidul limfatic in miscare (chisturile se formeaza din stagnari ale limfei).

Toata povestea a durat vreo 2 ani, dar acum nu mai am chisturi.
  •  
    • 886 mesaje
    20 Nov 2009, 11:35
    0 0
    Donna_mobile, te rog ajuta-ma si pe mine cu mai multe detalii: si eu am mastoza, un nodul din asta care ma doare. Am schimbat anticonceptionalele (acum iau Mycroginon), mi-e greu sa renunt complet la ele pentru ca numai luandu-le am un ten curat, fara acnee (care e aparuta din disfunctie hormonala, nu ma ajuta nicio crema), dar mai nou nu mai pot sa dorm deloc pe burta de la durere si nici nu vreau sa ma operez, sa mi-l scoata. Help!
  •  
    • 15 mesaje
    20 Nov 2009, 14:33
    0 0
    buna fetelorsunt foarte trista..de 2 zile am obsservan ceva ca o galma la sanul stang nu se vede dar se simte la palpare...nu am fost la medic...mie frica..va rog dak stiti ajutatimaa..sunt disperata...(am 15 ani)..va pwppp
  •  
    • 65 mesaje
    20 Nov 2009, 14:40
    0 0
    tb sa mergi neaparat la medic...la varsta ta...nu se recomanda decat palparea sanilor....o sa-ti dea un tratament...probabil cu anticonceptionale...nu ntra in panica..dar tb sa mergi la un ginecolog
    BAfta
  •  
    • 15 mesaje
    20 Nov 2009, 18:26
    0 1
    ms mult pentru sfatchiar mie foarte frica..:*:*sa nu am ceva mai grav in care va fi nevoie de o operatie
  •  
    • 15 mesaje
    20 Nov 2009, 18:34
    0 0
    dar am si io o intrebare...voi fi nevoita sa iau anticonceptionale de la varsta asta?anticonceptionalele ingrasa???va rog ajutati ma dak stiti...ms mult:*