dermatolog cluj
-
12 Nov 2009, 20:190 0am o acnee ciudata pe fata. deasupra cosurilor mi se formeaza o denivelare, mi se ingroasa pielea ( nu e denivelarea normala a unui cos) Cosurile sunt consistente si f adanci, nu se inrosesc, nu se inflameaza. tin sa mentionez faptul ca scoarta arata aproape ca si pielita uscata de la rani superficiale dar se formeaza singura pe tenul meu, fara sa ma ating sau sa ranesc pielea. daca ma poate ajuta cineva cu numele unui produs sau daca cunoaste cineva un dermatolog bun in cluj v-as fi recunoscatoare (in afara de Cozgarea si Orasan)
-
12 Nov 2009, 21:04In general, usturoiul si tinctura de telina sunt ajutatoare oricarei afectiuni ale pielii.
Incearca sa aplici local tinctura de telina, si seara iti freci pielea cu un catel de usturoi(se inroseste si arde-nu se aplica in cantitati mari).
Clinica Interservisan are dermatologi destul de buni, incearca sa iti faci o programare pt a avrea un diagnostic. -
12 Nov 2009, 21:38am fost, (60 lei consultatia, care include dreptul de vizita gratuita timp de o luna de la plata)
mi-a prescris foarte repede o crema pentru controlul sebumului de la Avene si una la care nu ii retin numele( in jur la 65 lei ambele). nu m-a ajutat deloc. m-as intoarce la ea sa ma consulte din nou, dar m-a cam descurajat prestatia ei. -
13 Nov 2009, 20:43Vara asta am avut si eu ceva probleme legate de piele (legat de niste melanoame), si am fost la Clinica de Dermatologie, acolo pe Clinicilor, la doctorita Simona Åženilă.
Nu mi-a trebuit decat trimitere de la doctorul de familie si sa-mi fac programare la Ambulatoriu.
Am fost mai mult decat multumita de cum s-a purtat, si, desi a implicat si mici interventii chirurgicale (ceva radacini ramase), nu am platit nimic. La ultima vizita am lasat la asistenta o cutie de ciocolata, drept multumire.
Asa ca ti-o recomand, chiar si numai pentru o consultatie.