ganglioni(noduli) de la anticonceptional

•  
    • 27 mesaje
    9 Iul 2004, 18:12
    0 0
    ...credeti ca e posibil?..cel putin in cazul meu asta a fost concluzia medicului..
    ..de la anticonceptionale ganglionii se pot mari??
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Iul 2004, 22:48
    0 0
    da!spun acest lucru deoarece suportul pentru acesti ganglioni il reprezinta exact modificarile hormonale pe care le aduc in interiorul organismului aceste anticonceptionale.si cum "un cui il scoate pe alt cui"o persoana care are in antecedenete noduli mamari..este bine sa faca un copil..intrucat acesta iar modifica in viata intrauterina balanta hormonala a mamei..regland unele dezechilibre din organismul acesteie..
    si inca ceva..daca ai fost diagnosticata cu asa ceva..trebuie sa faci in asa fel inca sa nu consumi carne de alimente crescute special pentru sacrificare-indopate cu hormoni de crestere adica carne de pui..de vita..de porc..crescuti in fermele unde se folosesc hormoni sintetici de crestere..cat mai multa alimentatie naturala..fructe si legume neprelucrate si ele genetic..polen..toate sunt eficiente..incazul tau!bafta multa..si sanatate cat incape!
  •  
    • 93 mesaje
    12 Iul 2004, 02:06
    0 0
    Din proprie experienta iti spun ca se pot mari. Eu personal dupa o perioada in care ba disparea ba aparea la loc, ( am chiar facut prostia si am luat , iar o luna anticonceptionale ) dupa 4 consultatii la medici diferiti ( plus mamografie ) m-am hotarat si l-am scos prin operatie. A fost floare la ureche si acum nu mai am nici-o problema. Sper sa fie bine la tine, dar in caz ca se ajunge la operatie nu te speria ca nu e deloc complicat.