Am nevoie de ajutorul vostru
-
0 0Buna fetelor
Va scriu pentru ca sunt intr-o mare problema.
Am fost in tara nu demult.
Am dat pentru permis si tare ma stresam ca nu il voi lua.
Eu iau anticonceptionale yasmin,eram la jumatatea blisterului cind am avut examenul.
inainte cu o zi de examen,mi-a venit menstruatia si ma tinut pina ce am terminat blisterul.
Nu era normala,prea rosie pt inceputul unei menstruatii.
ieri am fost in cautarea unui nou loc de munca,m-am trezit din nou cu menstratie,la fel ca data trecuta dar e destul de tare,si asta nu e normal pt mine.Sunt la fel ca si atunci la jumatatea blisterului.
Daca ati avut vreuna aceleasi probleme sau stiti cumva cum as putea sa opresc cit de cit va rog sa imi spuneti.Aici farmacistele nu ma prea ajuta fara o prescriptie medicala.
Am avut ceva mai demult fiole contra hemoragiei ce imi spusese ginecologul sa le iau in caz ca cred eu ca e prea mare menstruatia.
Dar nu am avut nevoie de ele,au expirat si le-am aruncat.
Ma las pe mina voastra si va rog daca se poate sa ma ajutati cu niste idei.
multumesc anticipat tuturor!! -
Eu te sfatuiesc sa mergi la doctor si nu sa te bazezi pe sfatul nostru asa cum am inteles ca intentionezi .
Pe prospectul de la Yasmin scrie asa '' Adresati-va medicului dvs. cat mai curand posibil daca:
- aveti o sangerare vaginala puternica, neobisnuita
- observati orice modificare a starii dvs. de sanatate, in special cand apare unul dintre simptomele mentionate in prospect
- simtiti cand va palpati un nodul la san
- incepeti sa utilizati un alt produs medicamentos (vezi Contraceptivul YASMIN si alte produse medicamentoase)
- stiti ca veti sta imobilizat sau inaintea unei interventii chirurgicale planificate (adresati-va medicului dvs. cu cel putin 4 saptamani inainte)
- ati uitat administrarea unui comprimat in prima saptamana a blisterului si ati avut contact sexual in urmatoarele 7 zile
- daca nu ati avut menstruatie de 2 ori la rand sau suspectati o sarcina (nu incepeti un nou blister pana nu va adresati medicului dvs) "
http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/contraceptie/358-despre-anticonceptionale-yasmin.html -
Mika,de cind le-am luat nu am avut probleme de genul asta doar cind am avut examenul si acuma cind trebuia sa merg la locul asta de munca.Pot avea asa emotii incit nici nu le pot stapini.
Am fost la farmacie si femeile mi-au spus ca nu poate fi mare problema daca mi sa mai intimplat in aceeasi situati.Poate fi o singerare normala dupa care va urma menstruatia atunci cind termin blisterul.Mai ales vitamina K nu am pututo obtine,de citiva ani nu se da doar cu reteta.Deci m-am mai linistit,am vorbit si cu voi,mi-au spus si farmacistele.Eu cred ca din fiecare anticonceptionale pot aparea diverse probleme,grave sau mai putin.In iulie am fost la control si era totul ok,merg peridic deoarece ma sperie uneori ce aud.Am ajuns la yasmin tot dintr-o problema.Dupa ce am plecat din tara,acum trei ani,aveam intr-adevar menstruatie de 2 ori lunar ceea ce nu era normal.Am mers acasa si mi-a prescris medicul yasmin,mai mult pt reglarea menstruatiei,sa nu mai apara cind are chef.Nu pot sa imi dau seama de ce se intimpla astfel,dar acuma e ok.
Va multumesc tuturora care mi-ati scris. -
Mai, ce sa iti zic : eu sunt una dintre persoanele pe care stress-ul le influenteaza fff tare, mai ales in privinta menstrei. Daca am niste emotii puternicce, un stress puternic (deci mai mult ca media, ma refer) hop! si menstra. Insa...in ani si ani de zile, cat timp am luat anticonceptionale, si am luat si unele diferite intre ele, n u am patit niciodata sa imi vina, in ciuda unui stres ff mare. Deci se intampla ceva in neregula pe la tine pe-acolo.