Valori testosteron
-
9 Nov 2009, 18:130 0Am fost la endocrinologie si mi-a facut analiza la testosteron si DHEAS. Problema mea principala e acneea.
M-a intrebat si diverse lucruri-dc dorm bn,detalii despre menstruatie mi-a palpat glanda sa vada cum stau cu tiroida, sanii, m-a ascultat la inima si cam atat si mi-a facut analiza la acesti doi markeri.
La rezultate a iesit
DHEAS- 331.2 ug/dl avand valori de referinta 148-407
Testosteron-76 ng/dl si :
faza de ovulatie : <81 ng/dl
faza postmenopauzala: <74
Atat. A zis ca sunt ok valorile desi mie mi se pare ca dheas e cam mare , adik se cam apropie de limita iar testosteronul nu stiu dc e normal. Care valoare a testosteronului sa o iau in calcul si care sunt valorile normale?
Ar fi trebuit sa imi faca analize si la alte valori hormonale? -gen- Tsh, vsh, prolactina?
Si in final precizez ca mi-a recomandat Diane 35 timp de 2 luni apoi sa revin la control dar mi-e cam teama ..nu prea am auzit lucruri bune de aceste pastile si faptul ca multe persoane se confrunta iar cu acneea dupa ce termina cu Diane.
...deci sunt in mare dilema.... -
10 Nov 2009, 11:25Daca te ajuta , si mie mi-a recomandat endocrinologul Diane 35 pentru acnee. Am si scapat de ea, si nici nu au avut efecte advrese. Asa ca, incearca sa le iei, si daca te simti rau mergi la medic.
-
10 Nov 2009, 12:16sab2006 ai terminat tratam cu Diane? cat ai tinut si cand ai terminat ? sau inca le mai iei? Intreb pt ca am auzit multe pers ca le-a revenit dupa ce au terminat tratam cu Diane
Intre timp azi am fost sa imi fac analiza la Inst. Cantacuzino si antibiograma si probabil imi va recomanda vaccin. Ai incercat ? Stii ceva de el? Ca si la Diane am auzit pareri pro si contra cu recaderi si mai urate chiar si dupa vaccin -
10 Nov 2009, 13:35Echilibrarea organismului se poate face cel mai bine prin terapie Bowen.
www.terapiebowen.ro -
2 Mar 2010, 19:21Foloseste cataplasme cu argila albastra in cura externa, iar cura interna tot cu argila albastra pentru o detoxifiere si reglare a activitatii glandelor endocrine .
Poti folosi acest tratament in paralel cu o cura cu Ciuperca Zeilor si masca magnetica.
Mai multe detalii pe situl:www.terapianaturii.ro