Dr. Otoprd

•  
    • 12 mesaje
    8 Nov 2009, 12:19
    0 0
    Imi recomandati si mie un dr. otoped (bun). Cateodata nu pot sa merg de durere. Mentionez ca sunt operata la picior si adesea simt ca mi se rupe piciorul exact aciolo unde am fost operata.

Va pup.
  •  
    • 12 mesaje
    8 Nov 2009, 12:19
    0 0
    Scuze vroiam sa scriu "Dr. ortoped"
  •  
    • 1266 mesaje
    8 Nov 2009, 14:54
    0 0
    Si eu am asa o problema, si eu caut un dr. ortoped bun...Eu cunosc ortopezi buni - de ex medicul chirurg care m-a operat, si cel la care m-am dus dupa... Dar vad ca nu se prea pricep prea bine la recuperarea piciorului, la dureri...Mai mult dau din umeri. Pe mine ma bate gandul sa merg la spitalul de recuperare, cica exista unul asa in Bucuresti; pt ca acolo voi intalni, cred, o echipa intreaga de doctori : ortopezi, reumatologi, fizioterapeuti...care chiar au experienta in recuperare si au vazut si o gramada de cazuri serioase, grave.
    ...Eu am avut o tripla fracura cu deplasare la o glezna, operata in 2 randuri...a trecut aproape 1 an de la ultima operatie si tot ma doare glezna de mor cand o solicit.
    ....Poti sa imi spui tu ce ai avut, si cu cat timp in urma te-ai operat, si cati ani ai?
  •  
    • 685 mesaje
    9 Nov 2009, 10:14
    0 0
    in bucuresti, la spitalul Foisor, sunt medici foarte buni. Foisorul este spital specializat pe boli de oase;
    il recomand in mod special pe seful clinicii, dr mihai popescu.
  •  
    • 1266 mesaje
    9 Nov 2009, 12:19
    0 0
    Eu insa o sustin pe a mea : nu cred ca in situatia noastra un ortoped care face chirurgie este cel de care avem nevoie, ci un ortoped f. bun care se ocupa de cazurile de DUPA operatii, care se pricepe la recuperare, si a vazut o multime de cazuri post-operatorii : cum evolueaza, in cat timp, de ce doare piciorul, daca s-au format aderente si cum putem scapa de ele, pur si simplu sa ne recuperam piciorul cam asa cum a fost. Chirurgii, oricat de exceptionali, nu prea au cum sa stie prea multe de evolutiile si recuperarile de "dupa"...
  •  
    • 1266 mesaje
    11 Nov 2009, 21:14
    0 0
    Up
    Poate mai stie cineva ceva...