Stafiloccocus epidermitis
-
4 Nov 2009, 14:590 0Sau stafilococul alb. Am si eu aceasta problema ...asa mi-a iesit la recoltarea de la Cantacuzino acu vreo 2 ani. Imi face probleme cu acneea.
Intrebarea mea este daca a scapat cineva de acnee si de acest stafilococ facand acel vaccin personalizat sau luand antibioticul la care iese ca este sensibil? -
5 Nov 2009, 14:00Eu am avut S. aureus, care mi-a cauzat o furunculoza "minunata". Si da am scapat datorita autovaccinului facut de Institutul cantacuzino. Dar nimic ce e asa frumos nu e simplu. M-au avertizat de efectele secundare, de faptul ca s-ar putea ca in timpul vaccinarii sa-mi mai apara furuncule, chiar mai agresive, ca s-ar putea ca pur si simplu sa nu scap ca exista si aceasta posibilitate. Am acceptat, au urmat 3 luni de vaccinare, iti fac ei o schema cum si cat . Timp in care mi-a aparut un singur furuncul dar cel mai agresiv de pana atunci. De atunci nu mi-a mai aparut nici macar urma. Ca efecte secundare pot sa-ti spun ca te simti rau de la el, mi-l faceam la 3 zile.....si mi-era rau urmatoarea zii....imi venea sa vars, mi-era greata, eram obosita.... Succes!
-
6 Nov 2009, 00:24Ma bucur sa aud ca ai scapat si in acelasi timp m-am cam speriat cu efectele astea de care zici ...suna asa a chimioterapie...sa iti vina sa versi dupa un vaccin ....
Si-asa indur destule cu acneea asta ...da sa ma mai simt si asa rau ...
Asa rau ti-a fost 3 luni pana ai terminat vaccinarea?