sarcini pierdute
-
0 0buna as vrea sa stiu daca dupa3 sarcini pierdutesi 2 copii unul de16 ani si unulde 1an si4luni se mai poatesa mai duc o sarcina la capat poate ati mai trecut careva prin asa ceva
-
Eu cred ca avand multa incredere si rabdare vei reusi! Nu pot sa cred ca o mama si-a pierdut un copil de 16 ani, unul de 1 an si 4 luni si inca 3 sarcini...cred ca e cumplit...mai ales cei 2 copii; i-a ingrijit, i-a ocrotit si sa-i piarda pe amandoi..of Doamne ce greu o fi...Eu zic ca o sarcina supravegheata atent de un medic bun poate fi dusa la capat; trebuie totusi cercetate cauzele pt pierderea celor 3 sarcini...la fel si moartea celor 2 copii; care a fost motivul: accidente sau vreo boala care este ereditara..Multa putere si incredere!!
-
ramonaaaaa, stai ca te pripesti aiurea!!! eu una am intels ca are deja 2 copii IN VIATA, insa apierdut 3 sarcini si, probabil din dorinta de inca un bebe, se intreaba daca are sanse sa duca sarcina cu bine la capat.
acest lucru insa necesita investigatii suplimentare: depinde ce varsta ai, cum ai nascut, in ce conditii ai pierdut sarcinile, ai beneficiat de tratament complet de sustinere pe parcursul sarcinilor? etc. etc. trebuie si o histerosalpingografie sau histeroscopie (depinde ce iti recomanda un ginecolog ok in probleme de infertilitate), trebuie sa te cercetezi pt probleme cu tiroida, cu trombofilia, cu sindromul anticorpilor antifosfolipidici, ce rezerva ovariana mai ai etc. etc. etc.
sunt multe de facut...
insa incepe prin a merge la un medic ok in infertilitate feminina