stomatolog bucuresti
-
1 0Buna
ce parere aveti despre clinica Neoclinique din bucuresti[sect6]?Pe internet nu am gasit pareri, doar reclame la clinica...
Trebuie sa incep tratament si nu stiu unde...am avut parte de ceva experiente neplacute si mi-am cam pierdut increderea.
Stiti vreun medic stomatolog bun prin bucuresti? Merci! -
Buna
mi mi-a recomadat o prietena Clinica Trident- merg in miercuri si iti spun cum a fost
in plus:
Clinica Stomatologica Trident lanseaza campania „I love you!”
Prin aceasta campanie clinica ofera cadou pacientilor ce se vor programa in perioada 1.02-29.02.2012 pentru un detartraj si periaj profesional un card in valoare de 240 lei si un discount de 25 % la tratamentul de albire Brite Smile. Cardul poate reprezenta un cadou elegant, se utiliza in perioada 01.02-15.03.2012 si contine urmatoarele servicii: consult, plan de tratament, detartraj si periaj profesional, plus 25% reducere la tratamentul de albire Brite Smile! Mai mult decat atat, pentru a veni si mai mult in sprijinul pacientilor, Clinica Trident pune la dispozitia pacientilor sai mai multe modalitati alternative de plata:
- rate fixe, fara dobanda- direct in clinica, prin intermediul unui contract de imprumut, pe baza unui plan de restituire pe care il vom stabili impreuna;
- rate, prin intermediul cardului Avantaj oferit de Credit Europe
nice, nu?- am gasit pe net- am cautat detalii
) -
MariaCo said:Buna
mi mi-a recomadat o prietena Clinica Trident- merg in miercuri si iti spun cum a fost
in plus:
Clinica Stomatologica Trident lanseaza campania „I love you!”
Prin aceasta campanie clinica ofera cadou pacientilor ce se vor programa in perioada 1.02-29.02.2012 pentru un detartraj si periaj profesional un card in valoare de 240 lei si un discount de 25 % la tratamentul de albire Brite Smile. Cardul poate reprezenta un cadou elegant, se utiliza in perioada 01.02-15.03.2012 si contine urmatoarele servicii: consult, plan de tratament, detartraj si periaj profesional, plus 25% reducere la tratamentul de albire Brite Smile! Mai mult decat atat, pentru a veni si mai mult in sprijinul pacientilor, Clinica Trident pune la dispozitia pacientilor sai mai multe modalitati alternative de plata:
- rate fixe, fara dobanda- direct in clinica, prin intermediul unui contract de imprumut, pe baza unui plan de restituire pe care il vom stabili impreuna;
- rate, prin intermediul cardului Avantaj oferit de Credit Europe
nice, nu?- am gasit pe net- am cautat detalii
) -
pffoaiii.....ma doare maseaua de imi vine sa crap..nu mai pot...cv remediuu va rogg??..am luat medicamente da tot nimik...pfff...crap.
Acest mesaj a fost editat de către ....ralu..: