Fertilitate- tehnica Bowen o solutie
-
29 Oct 2009, 10:400 0www.terapiebowen.ro
Multe familii isi doresc un copil si nu il pot avea, apeland la tot felul de metode care de care mai costisitoatre si mai nesigure. Ce nu stiu acesti oameni este ca de curand a aparut o terapie alternativa cu rezultate incredibile numita Bowtech (tehnica Bowen). Este o terapie care poate ajuta inclusiv cuplurile sa aiba copii pe cale exclusiv naturala. Detalii gasiti pe site-ul www.terapiebowen.ro . -
29 Oct 2009, 11:41as vrea sa stiu de ce sedintele de terapie Bowen se vor desfasoara la domiciliul pacientului sau la locul de munca al acestuia ?
am inteles ca este o tehnica de relaxare extrem de profunda si are la baza teoria conform careia organsimul in stare de relaxare totala, isi activeaza abilitatea de a rezolva orice problema a corpului sau a mintii, prin readucerea acestora in echilibru si armonie. Este o metoda de vindecare neinvaziva si foarte delicata.
Cum se poate face asa ceva acasa sau la locul de munca a pacientului ? -
29 Oct 2009, 13:09Pentru terapie bowen la locul de munca opteaza in general cei cu functii de conducere care au la dispozitie o camera separata sau firmele ai caror patroni inteleg cat de utila este aceasta tehnica pentru angajatii lor si apeleaza la serviciile noastre sub forma de abonamente.
Acasa este bine pentru pacient pentru ca este intr-un mediu cunoscut si se poate relaxa mai bine.