apa plata sau de la robinet

•  
    • 57 mesaje
    28 Oct 2009, 14:40
    0 0
    as vrea sa aflu ce parere aveti in legatura cu apa.un medic spunea ca apa plata e doar o chestie de snobism ;ii este scazuta doar putin duritatatea, iar despre cea de la robinet cum ca: ar contine tot ce -i trebuie organismului.
  •  
    • 432 mesaje
    28 Oct 2009, 15:34
    0 0
    Eu beau doar de la robinet!
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    28 Oct 2009, 17:22
    0 0
    depinde de calitatea ei. aici cand ploua nu-ti doresti sa bei din ea. plus ca miroase a clor groaznic
    noi bem apa de izvor. avem cateva surse in apropierea orasului.
    apa plata e destul de puternic minearalizata si nu e prea sanatoasa.
  •  
    • 8578 mesaje
    28 Oct 2009, 17:31
    0 0
    eu beau apa plata, cumparata din magazin, dar nu ptr ca sunt snoaba ci ptr ca aici apa e ff dura contine ff mult calcar, dar multi sunt de parere ca e mult mai buna cea de la robinet, decat cea imbuteliata..acu nu stiu pe cine sa cred,oricum cand am fost copil am baut mai mereu apa de la robinet si era chiar mai buna la gust
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    28 Oct 2009, 17:44
    0 0
    daca cea de la robinet e clorata atunci e de evitat. clorul e un agent cancerigen puternic daca e consumat pe termen lung
  •  
    • 2191 mesaje
    28 Oct 2009, 21:38
    0 0
    si eu tot apa imbuteliata beau.
    de la robinet as bea doar daca as avea filtre puse. cea de la robinet miroase groaznic si are un gust foarte pronuntat de clor.
  •  
    • 476 mesaje
    29 Oct 2009, 09:15
    0 0
    Toxiinfectiile alimentare si parazitozele pot fi cauzate de apa de la robinet; o putem fierbe si raci inainte de a fi consumata insa.
  •  
    • 57 mesaje
    29 Oct 2009, 12:48
    0 0
    cind fetita mea era bebe ii dadeam apa fiarta si racita sau apa plata asa ca am chemat o persoana autorizata de la aquabis si am rugat sa imi ia probe de la apa. au iesit bine si m-a asigurat ca putem sa o consumam fara nici o retinere.
    nu acuz pe nimeni ca este snob daca consuma apa plata.
  •  
    • 152 mesaje
    30 Oct 2009, 09:55
    0 0
    Blocurile au instalatia veche de 30-50 ani, ca sa nu mai vorbesc de instalatia generala a orasului...
    Daca fierbi apa si o racesti, omori microbii (care pot provoca giardia), dar Fe, Cl sunt tot acolo, mai bine folosim apa filtrata sau plata chiar si pentru gatit. In plus, apa plata are minerale, saruri, necesare organismului