Am nevoie de ajutor

•  
    • 17 mesaje
    8 Iul 2004, 09:53
    0 0
    Buna!Am nevoie de un sfat,o buna prietena este plecata din tara si are o mare problema.Mi-a cerut ajutorul dar eu nu o pot ajuta,poate cineva dintre voi s-a confruntat cu aceasta problema si o poate ajuta.Ea crede ca i-a aparut o ciuperca la picioare, nu stiu ce fel de ciuperca este, dar pot sa va spun simptomele ei:transpira foarte mult si des, ii sangereaza picioarele cand se rade,cand isi face bai la picioare le simte ca niste bureti,merge foarte greu din cauza aceasta si o dor foarte tare,dimineata cand se trezeste ii miros ingrozitor, a putregai s-a extins catre unghii si calcai,parca incepe sa-i roada degetele,face bai seara cu sare.Va rog mult de tot ajutati-o sau poate puteti sa-mi recomandati un medic dermatolog care ar putea prin intermediul email-ului sa-mi trimita niste sfaturi despre aceasta problema.Va multumesc mult de tot si astept raspuns de la dumneavoastra.
  •  
    • 1946 mesaje
    8 Iul 2004, 10:43
    0 0
    acolo unde este nu exista medici? stiu ca iti trebuie asigurare, dar totusi, este o problema grava. nu cred ca daca merge la camera de garda a unui spital nu o baga nimeni in seama!
    intra pe site-ul www.walmark.ro. acolo poti cere parerea unui medic. nu stiu daca o sa-ti raspunda, dar merita sa incerci.ii doresc multa sanatate prietenei tale.
  •  
    • 1462 mesaje
    8 Iul 2004, 10:56
    0 0
    in strainatate medicii sunt foarte scumpi.Am sa ma uit si eu sa vad poate gasesc ceva informatii.dar incearca pe o sdresa de la un site de medicina naturista.Ma duc sa caut ceva si ma intorc sper cu vesti bune.
  •  
    • 404 mesaje
    8 Iul 2004, 21:36
    0 0
    Poate incerca cu lamisil spray,nu stiu daca e o solutie suficienta ,dar asta pana ajunge la un dermatolog.Sper sa aiva efect.SANATATE
  •  
    • 17 mesaje
    8 Iul 2004, 21:37
    0 0
    Multumesc mult pentru adresa cecylly.Asta imi doresc cel mai mult sa se vindece prietena mea.
  •  
    • 17 mesaje
    8 Iul 2004, 21:39
    0 0
    Am auzit de medicamentul acesta, dar cred ca ii trebuie unul mai puternic pentru a adistruge ciuperca pe care o are ea.Multumesc pentru mesaj.
  •  
    • 17 mesaje
    8 Iul 2004, 21:41
    0 0
    Melita multumesc mult de tot ca mai cauti informatii despre aceasta boala.Astept vesti de la tine.
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Iul 2004, 23:09
    0 0
    din cate stiu..micozele se dezvolta puternic atunci cand sistemul imunitar este depresat si cand ph-ul sangelui este alcalin.spune-i prietenei tale sa evite dulciurile,cafeaua,alcoolul,carnea..sa manance numai legume,fructe.,miere de albine,polen,sa bea apa minerala cu putina lamaie-fara zahar.trebuie!numai in aceste conditii un tratament medicamentos este eficient.cat despre transpiratia picioarelor intensa...care intr-adevar favorizeaza si ea dezvoltarea ciupercii..este eficient ceaiul de salvie-uz intern si extern..bai caldute..sanatate multa si sa auzim numai de bine!Ps-cat despre medicatie,numai analizele de laborator spun ce fel de ciuperca este si la ce este sensibila!
  •  
    • 247 mesaje
    12 Iul 2004, 12:39
    0 0
    o solutie de apa oxigenata, de la farmacie, de conc. celeia care se foloseste pt dezinfectia ranilor cu care sa se tamponeze de cateva ori pe zi.
    Ceaiul de coaja de stejar in care sa tina picioarele 20 min si sa le usuce fara sa le stearga si sa le dea cu o crema de la farmaciile naturiste pe baza de galbenele sau propolis