Ajutorrr, urgent!
-
0 0Buna, fetelor!
Cred ca am o alergie pe piele! Nu e varicela, m-am uitat pe Net la simptome. Din pacate, nu voi putea sa ajung la dr de familie, ce pastile sa imi iau de la farmacie impotriva alergiei? Am niste bubitze pe corp care ma mananca, ma scarpina, nu stiu cum se spune
sunt rosii.
Multumesc. -
Poate sa fie o alergie la un aliment sau un alt medicament.
Ia-ti neaparat Claritine 1-2 pastile pe zi (macar in prima zi 2 tablete) si gandeste-te ce putea sa iti provoace alergia si evita acel aliment/medicament ( si tine-l minte!!) . Cateva zile, tine si un regim alimentar : paine prajita, ceai, carne fiarta de pui, cartofi fierti , deci mancaruri cat mai usoare. Daca chiar nu iti trece, cu tot cu Claritine (care este un antialergic/antihistaminic ff eficient) du-te direct la o camera de garda de la un spital. Sanatate multa!!
-
Peritolul este depasit, ca sa nu mai vorbim de starea de somnolenta pecare ti-o da.
Ia Simphoral sau Aerius-o pastila pe zi dimineata, si daca esti foarte rau, mai ia si Xyzal seara.
In plus, trebuie NEAPARAT sa tii regim alimentar.
Nu ai voie nimic cumparat, inclusiv sucuri, cafea, branzeturi fermentate, mezeluri.
Ai voie insa, piu si vita pe gratar, sau supa de pui ori vita, branza de vaci, urda, ricotta, iaurt degresat, fructe, legume praspete (nu din conserva), compoturi, si cam atat.
Crede-ma, sunt alergica si stiu ce vorbesc. Regimul este foarte important, trebuie sa te chinui cateva zile, altfel o sa capeti o sensibilitate si te vei umple de urticarie cand iti va fi lumea mai draga.
Multa sanatate iti doresc, si sa ne tii la curent! -
Merci.
Nu stiu de ce am aceasta urticarie, eu nu am avut asa ceva in viata mea!
Incerc sa mananc cat mai sanatos, de asta mi se pare ciudat ca am bubitzele alea. Nu mananc deloc mezeluri, sucuri, chips-uri, unt, margarina. Le detest chiar.
Pastilele indicate se pot cumpara si fara reteta? Acestea nu dau somnolenta?