PETE MARONII PE FATA

•  
    GBM
    • 2 mesaje
    7 Iul 2004, 21:32
    0 0
    BUNA,
    AM O MARE PROBLEMA SI ANUME : IN FIECARE VARA (DE 2 ANI) IMI APAR PE FATA NISTE PETE MARONII. VA ROG, DACA STIE CINEVA VREUN REMEDIU SA-MI SCRIE.
    MULTUMESC, GABI
  •  
    • 21 mesaje
    7 Iul 2004, 22:12
    1 0
    Reteta pe care ti-o voi recomanda am citit-o in "Formula As" si sper sa te ajute. Se rad 2-3 cepe proaspete si se storc.Sucul rezultat se amesteca cu 2 linguri de otet de mere.Se aplica seara pe locurile patate si se lasa peste noapte.A doua zi se spala cu apa calduta.Mult noroc!
  •  
    • 21 mesaje
    7 Iul 2004, 22:25
    0 0
    Am uitat...Ar mai fi uleiul de ricin,recomandat in astfel de cazuri.Nu vreau sa spun vreo prostie dar,banuiesc ca se gaseste la farmacie sau plafar.
  •  
    • 163 mesaje
    8 Iul 2004, 09:53
    0 0
    Eu le-am mai eliminat cu zeama de lamaie.
    Iar ca sa nu mai apara ..nu mai ies din casa fara sa dau cu ecran solar.
  •  
    • 25 mesaje
    12 Iul 2004, 23:06
    0 0
    ECRAN SOLAR cu protectie mare de UVB si UVA: Ducray, Vichy, Avene 60, Loreal Solar Expertise. Trebuie sa porti tot timpul, in fiecare zi, nu glumesc, nu numai la plaja, si si daca nu e vara si nu e soare. Asta impiedica formarie noii pete sau celor existente sa devine mai rau.

Pete maronni poate fi cauzate si de pilule anti-conceptionale.

Crema Skinoren si Retin-a: Smooderm eventual mai poate ajuta.
  •  
    • 233 mesaje
    12 Iul 2004, 23:11
    0 0
    Poate ar trebui sa tratezi mai intai cauza. Astfel de pete apar de obicei (dar nu este o regula) in afectiuni hepatice. N-ar strica sa faci niste analize, sa te asiguri ca nu e asta cauza apoi sa mergi la un dermatolog.
  •  
    • 25 mesaje
    13 Iul 2004, 14:31
    0 0
    despre asa ceva vorbim?

http://www.aad.org/pamphlets/Melasma.html
  •  
    • 1 mesaje
    9 Feb 2008, 10:37
    0 0
    foloseste crema forever epiblanc de laa aloe vera....e foarte buna da u se ags la farmacie.........dak te intereseaza contacteazama la adresa luminik79@yahoo.com
  •  
    • 6 mesaje
    16 Apr 2009, 14:43
    1 0
    buna, am si eu niste pete maro de la soare.de 2 ani. spuneti ca lamaia e buna,dar daca am ten sensibil,mai e buna?
    nu irita tenul?si cum faci?
  •  
    • 288 mesaje
    23 Apr 2009, 21:55
    0 0
    Buna . In primul rand in perioada verii nu se fac depigmentari , nu sunt recomandate din mai multe motive . Doi - hiperpigmentarile care se accentueaza in timpul verii nu sunt decat sinteze anormale de melanina la nivelul melanocitelor . Trei - ce poti face ? O pregatire a tenului pentru expunerea la soare - incearca suplimente vitaminice pe baza de Beta Caroten , Vitamina E , Vitamina C si Vitamina A plus o crema de protectie cu factor 50+ neaparat pentru ca ai cu siguranta un fototip 1 sau 2 . Eu personal iti recomand Phyto Plage de la Phyto ca si supliment si crema de la Piz Buin Radiant Face SPF50+ . Multa bafta