PETE MARONII PE FATA
-
0 0BUNA,
AM O MARE PROBLEMA SI ANUME : IN FIECARE VARA (DE 2 ANI) IMI APAR PE FATA NISTE PETE MARONII. VA ROG, DACA STIE CINEVA VREUN REMEDIU SA-MI SCRIE.
MULTUMESC, GABI -
ECRAN SOLAR cu protectie mare de UVB si UVA: Ducray, Vichy, Avene 60, Loreal Solar Expertise. Trebuie sa porti tot timpul, in fiecare zi, nu glumesc, nu numai la plaja, si si daca nu e vara si nu e soare. Asta impiedica formarie noii pete sau celor existente sa devine mai rau.
Pete maronni poate fi cauzate si de pilule anti-conceptionale.
Crema Skinoren si Retin-a: Smooderm eventual mai poate ajuta. -
Buna . In primul rand in perioada verii nu se fac depigmentari , nu sunt recomandate din mai multe motive . Doi - hiperpigmentarile care se accentueaza in timpul verii nu sunt decat sinteze anormale de melanina la nivelul melanocitelor . Trei - ce poti face ? O pregatire a tenului pentru expunerea la soare - incearca suplimente vitaminice pe baza de Beta Caroten , Vitamina E , Vitamina C si Vitamina A plus o crema de protectie cu factor 50+ neaparat pentru ca ai cu siguranta un fototip 1 sau 2 . Eu personal iti recomand Phyto Plage de la Phyto ca si supliment si crema de la Piz Buin Radiant Face SPF50+ . Multa bafta