AJUTOR!!! MA DOR CALCAIELE INGROZITOR

•  
    • 31 mesaje
    25 Oct 2009, 22:59
    7 0
    BUNA la toate evele De cateva zile ma dor calcaiele ingrozitor nu mai suport parca am carne vie dar nu e nimic, nu sunt crapate decat am niste umflaturi k niste bubite mici albe sa zicem ,asa pe lateral nu chiar in calcai , intre glezna si calcai am niste vene f f mici sparte vase de sange cred si ma ustura de nu mai pot iar picioarele de la genunchi in jos ma dor picioarele de zici k am niste butuci in loc de picioare. Va rog mult de tot dati-mi un raspuns. Va multumesc anticipat.
  •  
    • 2131 mesaje
    26 Oct 2009, 00:21
    0 0
    geo,

stai mult de regula in picioare..?
  •  
    • 31 mesaje
    26 Oct 2009, 14:58
    0 0
    buna, da stau cam toata ziua in picioare de la 8 dimineata pana seara la 20, 21. Nu stau intr-un singur loc ma si misc de colo colo... Stii vre-un remediu ceva???
  •  
    • 19 mesaje
    9 Nov 2009, 10:02
    1 0
    Nu iti dau sfaturi pentru ca eu sunt maseuza si as dori sa fi clienta mea, nu asta vreau sa intelegi. ITI trebuie masaj, sau reflexoterapie la 2-3 zile. Stiu ca vei spune ca nu ai timp, dar datorita orelor pe care le stai in picioare circulatia ta periferica are de suferit. Ai probleme si cu dureri lombare? Durerea se lasa pe picior pana in calcaie?
    E posibil sa fie de la o sciatica despre care nu ai habar. Nu ma mai pronunt pentru ca nu stiu despre tine decat ca ai dureri in calcai. Ai grija de tine si sanatate maxima.
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Nov 2009, 14:51
    0 0
    Seamana foarte bine cu simptomele pe care le-a avut maica-mea inainte de a face varice.
    Exact asa spunea si ea, ca o dor picioarele de la genunchi in jos, ca o dor calcaiele si mai ales ca isi simte picioarele ca pe niste butuci.

Asa ca aproape sigur ai probleme cu circulatia periferica, de la stat prea mult timp in picioare. Faptul ca te misti de colo-colo nu te ajuta prea mult...

E important sa porti incaltaminte foarte comoda, cu talpa groasa si moale, si in acelasi timp care sa aiba un calapod larg, care sa permita circulatia cu usurinta a sangelui.

De fiecare data cand ai cateva minute libere, aseaza-te si ridica picioarele pe un alt scaun, ca sa ajuti la punerea in miscare a sangelui stagnant.

Seara, cand ajungi acasa, fa-ti dus scotian la picioare, alternand apa rece cu apa calda - in felul asta stimulezi circulatia sanguina si tonifici elasticitatea vaselor sanguine.

Dupa baie, unge-ti picioarele cu o crema grasa (unguentul cu galbenele este foarte bun), pune-ti sosete si incearca sa stai cat mai putin in picioare.
  •  
    • 4 mesaje
    5 Iun 2013, 13:04
    2 1
    Eu zic sa te verifici. Prietena mea cea mai buna a patit-o, a zis ca poate ii trece azi , ii trece maine si s-a trezit cu un pinten la un calcai. Medicii i-au recomandat tratament cu unde de soc pe care l-a facut la clinica gral medical. Adevarul ca era cam plinuta si dupa acest tratament a trebuit sa ia masuri cu greutatea, ca risca sa faca si la celalalt calcai acest pinten.