Tratament hemoroizi la sarcina

•  
    • 5 mesaje
    24 Oct 2009, 13:44
    0 0
    Sunt insarcinata in luna a 9-a, mai am putin si trebuie sa nasc. Insa ma cnfrunt cu o mare prblema: hemorizii externi, care de prin luna a 7-a au inceput sa imi dea cam mult de cap. Am tot facut bai cu ceai de coaja de stefar si cataplasme de tarate, dar cam degeaba. Dupa spalaturi, se mai dezumfla locul, dar peste zi... iar isi revin la forma si marimea initiala. Acum mi-am luat o alifie de marul lupului, de la plafar si as vrea sa o folosesc. Stie cineva ceva de ea, are vreo contraindicatie in sarcina? Sau poate stiti un alt tratament pe care il pot urma acum. Va multumesc anitcipat!
  •  
    • 1022 mesaje
    25 Oct 2009, 10:19
    0 0
    de ei vei scapa cu timpul dupa ce nasti, si eu am avut e destul de intalnita in sarcina aceasta problema.
    Nastere usoara si un copil sanatos!
  •  
    • 31 mesaje
    25 Oct 2009, 13:06
    0 0
    m-am dat cu o crema naturista compusa din marul lupului,galbenele si arnihttp://www.utilecopii.ro/copilul-anului/participant-butnariu-alexia-2233.htm va rog un votulet pt printesa mea,si daca doriti sa da-ti mai departe suntem recunoscatoare,se poate vota de mai multe ori in interval de o ora,plsssssss si multumesc ca.