ajutooor!!!
-
22 Oct 2009, 17:000 0Buna,fetelor!Sunt noua pe aici si am intrat in acest club in speranta ca imi veti oferi sfaturile de care am atata nevoie...
Sunt o tipa mult prea sensibila ,care pune la suflet si se consuma pentru orice,desi din exterior cred ca par dura ,pentru ca spun deseori lucrurilor pe nume...detest ipocrizia.
Cand intru intr-un cerc de "prieteni",totul e ok la inceput,insa dupa o vreme,simt ca lucrurile se racesc si sunt oarecum marginalizata...Astfel ca usor usor ,ma retrag pentru ca simt ca nu sunt bine venita,si sufar in nestire...
Problema e ca nici rudele nu imi sunt aproape de sufletul meu,poate asa s-ar mai diminua suferinta...deseori primesc complimente din parte lor ca sunt rea,rea de gura,impulsiva...asa o fi...insa cu prietenii incerc sa ma abtin,tocmai pentru a nu ii pierde...
Deseori nu imi gasesc locul,si,asa cum unii au "lipici"la oameni,eu simt exact contrariu...ma simt marginalizata si chiar urata de unii...Poate ca uneori e in inchipuirea mea,dar ,de ex,o persoana cu care stau,nu rateaza nici o zi fara sa ma injure,sa ma faca in toate felurile,sa ma trimita pe lumea cealalta...V-am dat acest exemplu ca sa nu credeti ca sunt nebuna de-a binelea,chiar se intampla niste lucruri...
Va rog din suflet sa imi dati un sfat,ce-as putea sa fac sa ma pot bucura de viatza,pentru ca uneori simt ca nu are rost...numai ca trebuie sa traiesc,daca nu pentru mine,macar pentru cei pe care ii iubesc...Numai ca vreau sa nu mai imi irosesc asa viatza,cu astfel de ganduri...vreau sa trec peste,si nu pot...Astept cat mai multe sfaturi,de la toate fetele,indeosebi de la cele care au trecut prin asa ceva...Va multumesc! -
22 Oct 2009, 20:09In primul rand alunga-ti din minte chestia asta cu "viata nu are rost"!! ba are! si inca e foarte frumoasa!
Ce te-as sfatui eu e ca intai sa iti faci o evaluare a propriei persoane. Ce iti place la tine, ce nu iti place si ai vrea sa schimbi, mergi cu placere la servici, ai activitati suplimentare, hobby-uri etc? Apoi gandeste-te la un plan care sa te ajute sa iti indepartezi nemultumirile si sa pui in valoare ceea ce ai tu mai bun sau sa tintesti catre ceea ce te-ar putea face multumita
Nu stiu ce te leaga de persoana aia cu care traiesti, dar ai face bine sa te desparti de el/ea cat mai repede! pt linistea si sanatatea ta mentala. Nu poti trai cu cineva care te hartuieste sentimental in halul asta! aceasta hartuire te face sa vezi totul atat de gri, incepi incet incet sa iti pierzi increderea in tine si rostul in viata asa ca orice contact cu astfel de persoane trebuie eliminat total.
Te mai sfatuiesc sa aplici la ceva servicii de voluntariat. Iti va face bine sa vezi ca poti conta in viata cuiva, ca poti ajuta cu ceva si ca cineva are nevoie de tine
In legatura cu prietenii, nu mai analiza situatia atat de mult. "go with the flow" ...si mai ales implica-te activ sa menti legatura. Suna-i si propune diverse activitati unde puteti merge impreuna sau doar asa, ca sa intrebi ce mai fac.. E foarte important sa ai o comunicare activa cu ei ca sa va gasiti puncte comune si de a avea mereu subiecte de conversatie.. Daca ai anumite hobby-uri, poti lua niste cursuri in domeniul respectiv si poti intalni oameni cu interese similare cu care nu ti-ar fi greu sa mentii relatia. Sau/si ia-ti un caine
Hai ca nu e totul chiar asa negru! fi mai pozitiva!