Diane 35

•  
    • 172 mesaje
    21 Oct 2009, 15:37
    0 0
    Buna ! Ma poate ajuta si pe mine cineva...Am avut o acnee f urata, am fost la dermatolog, initial mi-a dat niste creme care nu aveau nici un efect apoi Diane 35. Am luat o folie, am facut pauza de 7 zile si mi-a venit ciclul, a tinut f putin fata de obicei.
    asta se intampla acum 2 luni. Dupa ce am terminat folia nu am mai luat deloc deoarece ma simtem rau de la ele. Luna trecuta mi-a venit ciclul mai devreme cu cateva zile iar luna asta trebui sa-mi vina acum 2 zile. A mai patit cineva asa ceva? O fi de la pastile sau poate sunt racita?
  •  
    • 31 mesaje
    21 Oct 2009, 16:51
    0 0
    buna, da e posibil sa fie o reactie de la medicament, de ce nu mergi la ginecolog sa vb despre aceasta prbl? eu am patit cam la fel dar nu aveam acnee nu-mi venea cicul la timp si mi-a schimbat cu desorelle dar si de la alea am inceput sa ma ingras si n-am mai luat deloc acum imi vine regulat ce o fii cu el.
  •  
    • 476 mesaje
    22 Oct 2009, 09:01
    0 0
    Un ciclu regulat vine intre 28 si 34 de zile. Deci, daca nu ti-a venit exact in a 28 a zi nu trebuie sa te ingrijorezi. Diane 35 este foarte bun in acnee, mi-a fost prescris si mie pentru aceeasi problema. La inceput ma dureau sanii, dar medicul mi-a zis ca e ok, si ca imi va trece durerea in cateva luni. Asa a fost. Sfatul meu, in cazul tau, este sa mergi la medicul care ti le-a prescris si sa ii povestesti tot ce ti se intampla. Yasmine, de exemplu, sunt tot pentru acnee, dar mult mai slabe.
  •  
    • 172 mesaje
    22 Oct 2009, 10:00
    0 0
    Multumesc pt raspunsuri ! Intre timp am scapat de acnee cu altceva, o sa ma duc zilele astea la ginecolog. Multumesc inca o data!