Detoxifiere cu Apa Minune
-
20 Oct 2009, 11:011 0Daca aveti probleme cu greutatea sau doriti sa va curatati organismul,
As vrea sa va impartasesc reteta apei minune din cartea Dr. Daniel Menrath, “Hrana pentru viataâ€.
Recunosc, mie mi-a fost de un mare folos si incerc sa tin “acest post†macar o data pe saptamana:
“10-15 linguri tarate de grau. Se pun la inmuiat peste noapte intr-un litru de apa. A doua zi se strecoara printr-un tifon sau sita. Cine doreste sa valorifice la maximum taratele, poate turna inca o data apa peste ele. Apa de tarate, numita si apa minune, este recomandata pentru prevenirea si tratarea majoritatii bolilor. Se poate folosi si contra setei, daca ii adaugam putin suc natural de fructe. “
Asociata unui regim alimentar corect, apa minune iti poate fi de un mare folos. Poti posti, de exemplu, o zi pe saptamana, consumand numai apa cu tarate. Vei vedea ca datorita calitatilor nutritive ale taratelor senzatia de foame dispare.
Ceea ce am observat atat la mine cat si la prietenele mele:
1. incearca sa nu mananci dupa ora 6 seara, cu o zi inainte
2. daca in ziua de post nu rezisti si nu rezisti, nu te opri in usa frigiderului pentru a manca pe saturate. astampara-ti foamea cu un mar sau orice alt fruct.
Incearca reteta si mai vorbim. Taratele sunt ieftine, iar apa e de la robinet
Reteta de apa minune am reprodus-o aici cu acordul editurii Benefica (www.cartedesanatate.r