Buna fetelor!

•  
    • 1 mesaje
    18 Oct 2009, 19:30
    0 0
    vreau sa incep a va zice...k ma apuka disperarea cand ma uite la unghiile meledeci le rod de cand aveam 7 ani...de cand a inceput scoala pentru prima data...nu ma pot opri..am o prietena care zice k sa nu imi rod unghiile ca mai tz o sa`mi para raw((vreau sa scap de viciul asta...si descapat poate ma ajut eu pe mine aptinandu`ma de la ros...ma gandesc ca poate asta pot face...dar am vazut si alte forumu`ri care zk k uleiul de masline ..incalzit..face foarte bine...asa ma inteles...dar as vrea sa imi ziceti toate posibilitatile "posibile" ca sa imi creasca repede....vreau cat mai repede raspunsuri...e foarte important pentrumine...as vrea sa ma ajtati totusi...va pwp dulce!asta raspunsuri
  •  
    • 126 mesaje
    19 Oct 2009, 18:34
    0 0
    incearca sa-ti rozi lacul de pe unghii si incetul cu incetul te dezveti e o chestie de vointa pana la urma,sau roade-ti doar cele mici succes
  •  
    • 189 mesaje
    19 Oct 2009, 19:08
    0 0
    si eu aveam viciul asta de cand eram micutza. acum am niste unghii lungi, frumoase, nici nu se vede ca au fost roase vreodata. cum am reusit? am incercat multe metode dar pur si simplu nu ma puteam abtine. azi vara, prin august, m-am gandit sa-mi pun niste unghii de gel. le-am tinut vreo 7 saptamani.cand le-am dat jos unghiile mele deja crescusera frumos si nu am mai putut sa le fac ´rau´´ . de atunci au tot crescut si eu nu mai am treaba cu ele.