Sforaitul sotului
-
0 0De cateva luni incoace sotul meu sforaie ingrozitor de tare. E adevarat ca munceste foarte mult si ajunge obosit acasa dar am ajuns sa dormim in camere separate si chiar si asa il aud. Stie cineva un remediu?
-
Buna, nu cred ca ar trebui sa se ajunga la dormitul in camere separate...la urma urmei barbatii sforaie de cand lumea. Noi am incercat plasturi si nu au dat roade...acum folosim un spray Snoreeze. L-am comandat de pe www.activelifecare.ro ca au mai multe produse si te pot sfatui ce sa incerci....daca nu, incercati sa mergeti la un medic, am citit ca se pot face si operatii. A incercat cineva? Sprayul nu e scump dar trebuie comandat tot a doua luna...
-
Eu dorm de 6 ani (de cand ne-am casatorit) cu sotul in camere separate
tot din cauza sforaitului.
Inca nu avem ganduri de divort, din contra acum vrem un bebita
Am neglijat mereu mersul la medic, caci au fost alte prioritati (in opinia noastra)...dar acum am vb cu un medic la Panduri si sper sa mergem...de folosit am folosit toate cate le-am gasit si noi: plasturi, creme, aparate comandate pe net, dopuri de urechi am din alea de cauciuc pt muncitorii din fabrica (nu de burete cum zicea o eva mai sus) dar tot aud...
-
buna, ce au spus evele mai devreme e adevarat, trebuie sa luati masuri sa dormi separat e o tampenie sincer ,eu nu pot sa dorm stiindu-l pe sotul meu plecat dar sa-l mai stiu in alta camera trebuie sa mergeti cat mai repede la medic, e o afectiune fie la nivel neurologic, orl sau cardio-respirator, nu e de gluma, uite sotul meu e preot si are un coleg tot preot care era pe cale de divort cu dormitul in camere separate tot din cauza sforaitului. De ce sa-ti pierzi caznicia din comoditate k nu poti merge la medic sa-ti tratezi sotul. Crezi k pentru el e bine ???? el se simte cel mai haios , se simte marginalizat fara k el sa fie vinovat, nu merita asta. Ia tu masuri si mergeti la medic pt k nu e de gluma, o zii excelenta .dak vrei sa mai vb astept mesaje pe privat
-
buna ana, mie mi se pare k esti un pic cam egoista si-ti spun si de ce tu ai spus k nu ati mers la medic pt k ati avut alte prioritati, eu onsider k sanatatea este cel mai prioritar lucru, tu ai luat pt tine tot felul de dopuri sa nu-l mai auzi, de ce nu l-ai luat de mana sa-l duci la medic? si asa se simtea si el mai bine, crezi k el se simte bine vazandu-te pe tine sotia ta fugind de el cu dormitul, este o afectiune si trebuie tratata, sper sa nu te superi pe mine pt tot ce ti-am spus, sa stii k nu ti-am spus din rautate. Am studiat mult psihologia si sa stii k barbatii respectiv sotii nostrii sunt k niste copiii, isi doresc protectie materna, protectie care ne-o cer noua sotiilor indirect. te pup o zii excelenta iti doresc. dak vrei sa mai vb astept un mesaj pe privat
-
Geo_nicki, sa stii ca chestiile cu sforaitul in general se trag de la o deviatie de sept ( in marea majoritate a cazurilor), care se rezolva numai prin operatie...asa ca oamenii nu se inghesuie la medic din aceasta cauza, stiind dinainte ce-i asteapta...nu tot timpul esti tocmai pregatit pentru o operatie, cu atat mai mult cand nu esti prea bolnav.
-
buna, aici imi permit sa te contrazic, eu sunt operata la nivel ORL de f multe afectiuni sinuzita, deviatie, polipi, amigdale si rinita. Inainte sa ma operez de deviatie nu sforaiam absolut deloc doar k dupa ora 3.30 noaptea nu mai puteam respira e specific deviatiilor k dupa ora 4 noaptea nush ce se intampla cu sinusurile si nu mai poti respira. Acum dupa atatea operatii la nas respir ok , bine nu asta vroiam sa subliniez k nu neaparat ai deviatie dak sforai e posibil mai degraba sa fie o rinita alergica adica (face alergie la un anumit factor extern) eu spre exemplu faceam la polen si eram sfornaita mereu. E posibil sa fie ceva si de la tensiune. In orice caz e foarte bine sa mergem la un specialoist in aceste cazuri.
-
happyspirit te inteleg k nu intotdeauna nu suntem pregatiti pt operatie tie sforaitul nu ti se pare o afectiune atat de grava???
Noi romanii suntem obisnuiti sa mergem la medic in ultima faza dar sa stii k nu e bine. Asta am fakut-o eu in urma cu 4 ani si m-a costat destul de scump apoi acum insa sfatuiesc pe toata lumea la primele semne de unele nereguli sa mearga la medic. te pup o zii excelenta sa nu te superi k sunt atat de directa insa knd e vb de sanatate... trebuie sa reactionam prompt -
Sincer, parca DOAR sforaitul nu mi se pare asa o afectiune grava astfel incat sa dai bice la operatie. Daca in rest e ok - exista si destule cazuri din-astea, oamenii au deviatii de sept, sunt ok in viata de zi cu zi, doar ca sforaie noaptea. Eu una am ceva destul de grav tot la nivel de deviatie de sept INSA deocamdata nu sforai, insa nu pot respira deloc bine. Daca doar as sforai, ce bine ar fi, asa ma gandesc. Insa eu in proaspata tinerete am facut 2 operatii la nas - estetice si pt deviatie de sept, estetic a iesit f. ok insa ca deviatie de sept parca mai rau au facut. Si am si suferit o gramada pt ca operatiile mi le-au facut doar cu anestezie locala - am inteles ca inca se practica destul de des si in zilele noastre ( mai ales daca nu dai banu' gramada
), si post-operator... Naspa, sincer. Si e plin internetul de experiente nereusite - nu s-a modificat practic nimic, ori e mai rau, ori s-a deviat septul in cealalalta parte bla bla. Asa ca eu, una nu ma grabesc deloc la operatie , si ma gandesc ca acei oameni care au problema ca doar sforaie, documentandu-se, nici atat
. -
"postat de: donna_mobile la data: 2009-10-21 04:52
Dormitul separat duce la divort? Pe bune?
De unde stii? "
mie personal nu mi-ar placea sa dorm in camera separata fata de sotul meu. cand mergem in concedii ne apropiem paturile ca sa nu dormim separat (cu toate ca suntem in aceeasi camera), dar daca ar fi sa dormim si in camere separate......
plus ca, stiu si cazuri care au ajuns la divort pt ca, din diverse motive au ajuns sa doarma separat.
hai, ca se intampla din cine stie ce cauze sa dormim separat o zi, 2, 9...ok, dar sa ajungem sa dormim separat ani de zile...hmm...
(de asemenea, cunosc un caz in care sotii au ajuns incet incet sa doarma separat. la inceput o zi pe saptamana, pe urma doua..pana s-a racit treaba de tot. desi inca sunt casatoriti si locuiesc in aceeasi casa, nu mai au absolut nici o treaba unul cu celalalt (abia daca isi mai vorbesc).
deci, am zis ce am zis, pt ca am cateva exemple negative. -
mai, pentru astea cu "vaaai, dormitul separat imi da fiori de rau".... pe mine, una, ma termina psihic afirmatiile astea... daca cineva are vreun exemplu sau doua de cazuri din astea, zbang! e regula general valabila... vine altcineva care are tot doua exemple, doar ca opuse, "nuuuuu, dom'le... nuuuu, alea nu-s bune! ale mele sunt reguli general valabile, verificabile si gata, tu sigur habar nu ai ce vorbesti.... asa e, dom'le, cum spun eu!!!!!"
chiar poate cineva sa creada cu tarie asa o tampenie?! ca intr-o casnicie ok, buna, armonioasa, cu bune si rele, dar totusi solida, dormitul separat duce la divort?! ca eu bag mana in foc ca de ii intrebi pe impricinati de ce au divortat, nu vor zice ca din cauza ca au dormit separat, ci au cu siguranta alte motive...
chiar nu va duce capul ca dormitul separat nu presupune, poate in proportia procentuala cea mai mare a cazurilor, decat faptul ca iti doresti sa te odihnesti ca lumea, iar dimineata cei doi soti se regasesc odihniti si relaxati, disponibili unul pentru celalalt?! jesus, limitati sunt unii oameni!!!!! nici nu e de mirare ca merge tara asta de rapa...