Stafilococ auriu

•  
    • 35 mesaje
    7 Iul 2004, 10:57
    3 0
    Fete dragi, vin si eu cu rugamintea de a-mi spune ce stiti despre asta. La un exudat nasal a aparut nemernicul, am facut tratament cu un unguent local -imi scapa denumirea- dar n-a cedat. Mai rau este ca i-a aparut si fii-mii. Va rog frumos poate ma lamuriti voi. Multam si sanatate!
  •  
    • 30 mesaje
    7 Iul 2004, 13:23
    3 2
    Buna,
    Din cate stiu eu acest stafilococ auriu se ia din spitale. Prietenul meu s-a capatuit cu el din spitalul Grigore Alexandrescu, cand s-a operat de apendicita acum 10 ani in urma. Vreo doi ani a tot facut foliculita, furunculoza; a tot fost trimis din spital in spital, pana cand a ajuns la Institutul Cantacuzino, unde dupa niste analize specifice, au reusit sa il scape de acest stafilococ auriu cu un auto-vaccin, tratament care a durat 6 luni. Asta este tot ce stiu sper sa iti fie de folos.
    Multa sanatate.
  •  
    • 793 mesaje
    8 Iul 2004, 20:08
    2 0
    De doua luni ma lupt cu streptococ asociat cu stafilococ, am luat antibiotic de m-am saturat si saptamanal vizita la doctor (momentan iau Zinnat la 12 ore, este foarte scump)Ma simt bine, dar nu stiu cand se va termina tratamentul(doctorul mi-a cerut sa am rabdare)
  •  
    • 99 mesaje
    8 Iul 2004, 23:10
    5 2
    hmmm.celebrul stafilococ.sotul meu a scapat cu Augmentin.
  •  
    • 48 mesaje
    9 Iul 2004, 00:47
    0 0
    Buna fetelor
    2 ani m-am luptat cu stafilococul. imi aparea pe limba (de fapt sub limba un fel de bubite) mi-au dat cu nitrat de argint pe limba si tot nimic. am luat Rifampicina de mi-a iesit pe nas atatea medicamnete. m-am dus la inst. de virusologie Stefan S. Nicolau, mi-au facut si acolo analizele, crezand ca poate e o greseala si ca as avea herpes viral, dar nu, tot stafilococ. Mi-au facut antibiograma (e obligatorie in acest caz) si era sensibil la Rifampicina, dar nu a trecut.
    Am avut insa un ghinion anul trecut, m-a muscat un caine care a murit a doua zi, si din asta am patit-o rau de tot, dar, culmea mi-a trecut. nu stiu exact de la ce, insa, daca vrei iti povestesc.
  •  
    • 163 mesaje
    9 Iul 2004, 09:07
    2 0
    Anul trecut mi-a iesit si mie la exudat nazal, culmea este ca am facut analiza la intamplare fara a acuza cine stie ce simptome; de fapt, problema era ca expectoram urat dimineata dar am gandit ca este din cauza fumatului.Ei bine, tratamentul a constat in ungerea profunda a narilor cu un unguent care avea valabilitate numai 10 zile, nu stiu cum se numea dar daca te intereseaza am sa aflu ca mai am reteta. Problema este ca nu am facut analiza de control sa stiu daca am scapat sau nu...dar ceea ce am citit scris de eve m-a pus pe ganduri si o voi face. Sanatate dragelor.
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Iul 2004, 23:04
    1 0
    singurul remediu eficientsunt analize detaliate la institutul Cantacuzino..si prepararea acolo a unui vaccin...in cazul in care se face un tratament..Oxacilina -injectabila obligatoriu-impreuna cu Kanamicina are efect!tratamentul este de 5-7 zile..si apoi se continua cu Nizoral-intrucat Oxacilina favorizeaza dezvoltarea candida albicans.inainte insa de acest tratament este bine sa faci si un frotiu vaginal.abia atunci daca este cazul iei nizoral!
  •  
    • 165 mesaje
    11 Iul 2004, 23:49
    1 3
    dupa cate stiu eu stafilococ auriu chiar si dupa ce dispare(de obicei cu tratament eritro200 sau agumentin)el reapare cand organismul este slabit de fapt imunitatea este scazuta,pt aceasta ai nevoie sa mananci foarte multe legume si fructe,tre sa iei niste vitamine cu aport de acid folic,vit C(care creste imunitatea)si vitamina b,de asemenea la acest ''tratament''trebuie sa iei antibiotice(prescrise de medicul care te-a consultat)si neaparat trebuie sa faci autovaccinul
  •  
    • 1 mesaje
    4 Oct 2006, 09:08
    0 6
    Buna!din cate am vazut pe site, ati declarat ca sotul dv s-a tratat de "minunatul" stafilococ cu augmentin. am urmat si eu de 2 ori tratament cu augmentin dar, din pacate, nu a dat rezultate. am facut in septembrie anul asta un alt exudat faringian si mi s-a spus ca am iar. nu stiu ce sa mai fac, are si fratele meu,mama nu are. dumneavoastra ati avut? se poate transmite si la prietenul meu? va multumesc din suflet daca o sa-mi raspundeti! la revedere!
  •  
    • 448 mesaje
    4 Oct 2006, 10:00
    1 0
    offf cu bastardul asta de stafilococ se lupta si sora mea mai mica de cativa ani buni. i se infecteaza amigdalele o data la cateva luni. a fost sfatuita sa se opereze de amigdalite dar ii e frica sa o faca. eu cred ca tot nu ar disparea si ar infecta alte parti ale gatului, nu? e cineva careia stafilococul i-a afectat amigdalitele si s-a operat cu succes??
    multumesc anticipat.
  •  
    • 215 mesaje
    9 Oct 2006, 22:52
    4 3
    exista pe piata romaneasca un produs natural cu efect fff bun , care reuseste sa te scape de stafilococ si alte forme de paraziti; asociat cu suplimente alimentare pt marirea imunitatii da rezultate f bune in 2-3 luni.
    Detalii pe locweb@flash.ro pt a nu supara onor admin.
  •  
    • 8403 mesaje
    10 Oct 2006, 12:03
    1 0
    Tratmanetul corect ar fi oxacilina 500 mg la sase ore, timp de cinci-sase zile injectabil.-Kanamicina preferabil de evitat, intrucat ataca nervul auditiv.

daca insa- exceptional -tratamentul nu da rezultate la Oxacilina, atunci este indicata o antibiograma.
  •  
    • 290 mesaje
    10 Oct 2006, 12:41
    5 1
    sfatul meu este sa nu mai luati atatea antibiotice.fata mea a avut timp de 2 ani ca si dr. se speriase ca nu poate scapa.i-am scos si amigdalele,aluat ciprofloxacilina,degeaba tot nu a scapat de el.dupa tratament la repeterea exudatului insasi dr. nu stia ce sa ii mai sea.atunci am apelat la produsele forever care au reusit sa nimiceasca acest pericol.
  •  
    • 242 mesaje
    13 Oct 2006, 15:04
    0 1
    elacrima cum ii zicea la unguentul ala pt stafilococ? Ai spus ca mai ai reteta imi zici te rog. Cand te dai si de cate ori pe zi?
  •  
    • 47 mesaje
    18 Oct 2006, 09:35
    0 0
    spuneti-mi si mie va rog care sunt simptomele stafilococului auriu si daca poate da complicatii care sunt acelea eu acum iau eritro200 sper sa aiba efect
  •  
    • 2 mesaje
    21 Ian 2007, 13:04
    1 0
    Sa stii,eu nu am am facut acel auto-vaccin.Am fost la o doctora Homeopata.A zis si dumneaei ca tb sa am rabdare.Un consult la acest cabinet este de 60 de lei+medicamentele la care un tub costa 6 lei.Tin la acest tratament de 2 ani si nu stiu decat ca am scapat de stafilococ 99%.Acest cabinet se numeste PRO HOMEOPATIA pe str Ani Balteohari.Sper sa va fie de folos!
  •  
    • 2 mesaje
    21 Ian 2007, 13:09
    2 1
    Mai jos am scris ca este bun o analiza la cantacuzino.Sincera sa fiu am facut aceasta analiza de 2 ori.Am incercat totul si bun este tratamenul Homeopat.Va scapa de el 99%in 2 ani.mai am f putin de parcurs si vi-l recomand tuturor.P.S:Aceste med. se gasesc numai la CATENA (farmacie) insa mai sunt unele care dau retetele.Apropo,
    mai sunt si amumite siropuri contra fumatului de la plant extract.
  •  
    • 68 mesaje
    13 Feb 2007, 13:18
    3 1
    Am si eu stafilococ auriu, am facut autovaccinul la Inst. Cantacuzino si il am in continuare. De un an jumatate fac tratament cu Interferon ptr. o boala de singe si am o hiriiala permanenta in git. Sigur n-am scapat de el!!!!!!!
    La Institut mi-a zis ca sunt purtator de stafilococ - asa ca o sa mor cu el "de git". Mult noroc in lupta impotriva stafilocolilor!!!!
  •  
    • 1 mesaje
    4 Apr 2007, 09:47
    1 6
    ACEST STAFILOCOC NU SE IA. IL ARE TOATA LUMEA, DAR SE DECLANSEAZA DIN MAI MULTE MOTIVE. INAINTE DE A SCRIE PROSTII DOCUMENTEAZA-TE. CA SI CELULA CANCEROASA CE O ARE TOATA LUMEA IN CORP ASA ESTE SI CU STAFILOCOCUL AURIU
  •  
    • 46 mesaje
    4 Apr 2007, 19:36
    1 4
    Nu exista un tratament "etalon" sau standard pt stafilococul auriu.Cel mai indicat este sa mergi la un doctor bun si acesta se va ocupa de tine.Ideea e ca trebuie sa te lupti cu el, fiindca o data tratat, exista riscul sa revina.De aceea, trebuie sa ai mare grija de organismul tau si sa te feresti de raceli si aer umed.Referitor la ce a scris o eva aici ca "se ia din spitale"...e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Nu se ia, ci efectiv este o reactie la un organism slabit. Si spun toate astea din experienta.M-am confruntat si ma confrunt cu problema asta, dupa un an mi-a reaparut...dar nu am avut grija de mine, recunosc!
    Sanatate maxima si sa auzim de bine!