scurgeri vaginale

•  
    • 146 mesaje
    13 Oct 2009, 22:19
    0 0
    buna,nu mi-am inceput viata sexuala ,imi curge o substanta ca albusul de ou dar de culoare alba....in zona vaginala nu ma doare nimica.....ce ar putea fi??
  •  
    • 7 mesaje
    13 Oct 2009, 23:02
    0 0
    Ai putea sa ai candida, mai ales dak obisnuiesti sa te speli si intravaginal de cand ti ai inceput viata sexuala. Dak substanta ta seamana cu albusul de ou cum zici tu sau are aspect branzos si este mai abundenta decat scurgerile normale, si mai are si un miros neplacut poate fi mai mult decat sigur candida. K sa nu te sperii candida nu e o boala, este o bacterie sa zic asa, care ia nastere din momentul in care iti deranjezi flora vaginala. Nu are un efect extrem de grav, dar e bine sa tii un tratament inainte sa se agraveze, in sensul k te deranjeaza pe tine k persoana. Cel mai bine e sa consulti un medic ginecolog, dar sa stii k de multe ori nu poate fi "invinsa" complet, doar ameliorata. E bine sa va si protejati in timpul actului sexual, pt k poate fi luata si de partener. Ink ceva, candida o poti face si dak ai urmat un tratament cu antibiotice si nu ai luat in paralel biotics. Iti va explik mai bine ginecologul..sper k te am ajutat
  •  
    • 2 mesaje
    18 Oct 2009, 22:21
    0 0
    dar a mentionat ca inca este virgina. este aceiasi problema chiar daca esti virgina? intreb asta pentru ca am aceiasi problema
  •  
    • 1784 mesaje
    19 Oct 2009, 11:35
    0 0
    Ai o scurgere consistenta de culoare alb/alb murdar?? Ceva mancarimi sau jena in zona genitala??? Da, ai putea avea candida si ar trebui sa mergi sa faci o lama. Nu are nici o treaba faptul ca esti virgina, tot te poti imbolnavi.
  •  
    • 189 mesaje
    19 Oct 2009, 18:58
    0 0
    nu mai speriati mai fata! a spus ca nu are dureri, nu o deranjeaza nimic.
    draga mea, stai linistita. cand ai scurgerea asa ca si albusul de ou inseamna ca esti la ovulatie, nu e nimic iesit din comun.
    doar daca te mananca, te pisca sau e de culoare galbuie e vorba de o infectie.
  •  
    • 2 mesaje
    19 Oct 2009, 21:48
    0 0
    multumesc pentru raspuns