ce sa iau ca sa vomit?
-
6 6am aproape tot timpu stari de greata si nu pot sa vomit.Ce sa iau ca sa vomit?
-
Esti cumva insarcinata??? Daca da! E normal.
Daca nu cel mai bine du-te la doctor sa te consulte pt ca nu e normal sa-ti fie greata. Si stresul poate cauza astfel de stare.
Acum cativa ani buni intr-o vara am tot baut niste sucuri la cutie de la European Drinks si la un moment dat era concurs intre mine si sotul meu cine ajunge primul la baie. Eu m-am lecuit cu sucurile de genul asta. Asa ca ai grija si ce bei si mananci. Oricum da o fuga la doctor ca nu strica. -
Credeam ca sunt singura care a avut probleme cu European Drinks. Am patit ca si tine h. Insa m-a tinut doua saptamani. De atunci nu mai cumpar nimic de la firma asta sau surorile ei. Nici macar la National nu ma uit. Am o ciuda pe ei... Si cati parinti cumpara sucuri si cereale facute de ei pentru copii. Si bulion, si...
-
am luat o sigura data in viata mea, dela European Drinks....si am realizat ca sunt o mare porcarie, mai bine beau apa plata, sau imi fac eu singura citronada cu lamaie si zahar !!!! in sucurile astea , nu sunt altceva decat ...chimicale fara numar !!!
am un prieten, care a facut "cura", vara trecuta cu ICE TEA - de lamaie/piersica.....dupa cura de 2 luni in care a baut 2-4 litri de ceai/zi, s.a internat in spital cu o intoxicatie..destul de urata, ii aparusera tot felul de chestii pe corp, stari de voma.....
DECI mare atentie fetelor !!! -
dar de ce vrei sa vomiti eu nu inteleg!! oamenii in general intreaba ce sa ia sa treaca starea de greata nu ce sa ia pt a vomita! deci care e problema pana la urma? ia si tu metoclopramid sau bea un ceai sau o lamaie, eu nu vad cum daca iti e greata nu ceri ceva de greata, ci vrei ceva ca sa vomiti!!
daca vrei sa vomiti baga degetele pe gat, dar nu e prea recomandat sa vomiti cand te taie pe tine capu, pt ca-ti distrugi stomacul, dintii etc -
Daca in general ai un stomac bun, poti lua capsule cu ghimbir (sunt picante; eu, de exemplu, nu le suport, insa altora le face foarte bine).
Totusi, aceste stari de greata de care te plangi ar putea fi semnale de alarma de care ar trebui sa tii seama. Poate vezica biliara iti face figuri, si nu ar fi bine sa lasi problema asta sa se acutizeze. Mergi la medic. -
Draga mea e usor sa vomiti,faci un litur de apa cu sare,da sarata nu gluma si o bei fortat.Nu o vei suporta dar te stradui si garantez ca in 2 minute dupa ce ai terminat esti deja la toaleta si scoti totul din tine.Sau o alta reteta e cea cu apa cu carbune care se foloseste la spital,eu am inghitit odata un tub de pastile si spre norocul meu nu aveau cu ce sa imi faca clisma si am baut vreo 2 litri de apa cu carbune de mi-am curatat tot organismul si pentru totdeauna.
In general apa sarata tare e folosita in astfel de cazuri cand te-ai indopat cu pastile si e tarziu sa ajungi la spital.Stiu ca nu e cazul tau dar poti sa incerci,n-are cu ce sa iti dauneze.
Bafta -
Carbunele se gaseste la farmacie,si se amesteca cu apa,dand apei o culoare bruna.De baut se bea normal pe gura,scuza-ma,mai mult fortat caci iti face gura punga gustul acestei ape.
La farmacie intreaba de carbune,nu stiu exact cum se cheama dar explica-i farmacistei ptr. ce iti trebuie si ea va sti ce sa iti dea.
Bafta