ce sa fac^
-
0 0Buna!
Poate ma ajutati cu un sfat.
De obicei am o menstruatie foooarte abundenta si cu multe cheaguri. Am sperat ca dupa ce voi naste mi se va mai regla ciclul dar din pacate nu,mai rau am avut hemoragie de 2 ori si am apelat la fiola ergomet.
Am fost si pe la medici dar nu m-au ajutat prea mult.Acum sunt departe de casa, in Canada si e destul de greu sa ajung la un medic.
Voi ce ma sfatuiti^
Ce as putea face pana ajung la un medic^
Mentionez ca mi s-a recomandat tratament cu anticonceptionale Logest pe care nu le-am luat din Romanaia.
Sper sa primesc un raspuns.
Merci,
Amo -
Cazul tau este ideal pt. steriletul de ultima generatie Mirena. F. scump, dar merita(6 mil)..Se da exact femeilor ca tine, care au nascut si au menoragii. Intereseaza-te despre el si cred ca ar fi bine sa ti-l pui. Are in interiorul lui progesteron cu eliberare lenta ,ceea ce reduce considerabil hemoragia.Mai vorbim, Ok???
-
Mai, dar nu prea ai ce sa faci decat sa te duci la doctor. Orice tratament pe care o sa il iei (mai ales daca bagi sterilet) trebuie recomandat de doctor, nu-i de gluma cu asta. Nici nu stiu cat conteaza parerea noastra pana la urma. Fiecare femeie e unica.
Stii sau nu franceza, tot trebuie sa ajungi la doctor. Inveti niste fraze inainte (sper ca nu esti zero la franceza), explici doctorului care e situatia, poti merge cu o prietena, o ruda eventual. Si asa nu poti cumpara de la farmacie dupa capul tau anticonceptionale sau stiu eu ce tratamente.
Si eu am fost in situatia ta, stiam limba mai mult nu decat da, dar tot m-am dus la medic, ne-am inteles noi pana la urma... -
si eu am problema asta si sunt in tara,unde medicci inteleg f.bine ce ma necajeste.cu toate astea,am stat in spital 5 sapt.(acum 3 ani)si tot degeaba.am luat si anticonteptionale si n-au avut efect.eu in locul tau,m-as duce la doctorii aia din canada si le-as explica prin semne sau desene,pana ar intelege.parerea mea e ca acolo ai mai multe sanse sa faci un tratament serios.multa sanatate!