transpiatie excesiva!!!!!!!!!!

•  
    • 7 mesaje
    7 Oct 2009, 19:23
    0 0
    Buna, nush de ce da' in ultimu' timp transpir excesiv de mult si folosesc deodorante de la dove. Am incercat si altceva si nu mi placeau atat. Nu va ganditi k e de la deo, pt k il folosesc de ceva vreme si nu era nicio problema, asta pana de vreo 3 luni. Transpir fffff mult in zona axilei(subratului) si miroase groaznic. Ajung sa fac n dusuri pe zi doar din aceasta cauza. Stie cineva de la ce as putea avea aceasta "boala"? Sa fie pe baza hormonala? Si cum as putea sa o tratez sau la ce doctor sa ma duc? Va multumesc!
  •  
    • 685 mesaje
    8 Oct 2009, 12:27
    0 0
    incearca sa bei mai multa apa decat de obicei, si ceaiuri, care te vor ajuta sa elimini mai toxinele din organism. ele sunt cauza mirosului neplacut. incearca si antiperspirantul de la bourjois, este foarte eficient, poate mai bun ca dove
  •  
    • 1336 mesaje
    8 Oct 2009, 21:06
    0 0
    chiar epilata fiind,ai aceasta problema?
    poate fi o problema hormonala.
  •  
    • 476 mesaje
    12 Oct 2009, 11:11
    0 0
    Bineinteles ca poate fi de natura hormonala. De ce nu incercati sa mergeti la un endocrinolog?
  •  
    • 260 mesaje
    12 Oct 2009, 21:47
    0 0
    Ia un remediu homeopat: Hepar sulphur CH 9, 3 zile la rand, cate 5 granule sublingual. Nu ai voie sa bei cafea, sa mananci ceapa si usturoi, sa mesteci guma mentolata. Nu atingi granulele cu mana.
  •  
    • 260 mesaje
    12 Oct 2009, 21:49
    0 0
    De preferat sa iei granulele dimineata, pe stomacul gol si nu mananci cam 1ora.
  •  
    • 43 mesaje
    13 Oct 2009, 09:19
    0 0
    Buna uite daca o sa intri pe www.sfatulmedicului.ro si cauti transpiratie excesiva vei gasi cauze ale acesteia precum si un tratament.
    Numai bine!
  •  
    • 174 mesaje
    13 Oct 2009, 12:22
    0 0
    Deodorantul Bourjois cu bila nu e bun deloc.
    Poate cel solid...
  •  
    • 335 mesaje
    13 Oct 2009, 12:37
    0 0
    poate fi si hormonala problema,si de la materialul bluzei chiar, asta mi-a zis mie o farmacista, ca daca porti sintetic transpiri indiferent de ce antipersiprant folosesti.
    si eu aveam problema asta pana am incercat si Vichy ptr transipratie intensa,si sa stii ca am rezolvat problema,nu mai am treaba.incerca si asta.
  •  
    • 7 mesaje
    13 Oct 2009, 23:07
    0 0
    Va multumesc pt sfaturi...voi consulta mai intai un doctor si apoi va voi spune rezultatul..multumesc din nou!!
  •  
    • 1 mesaje
    17 Oct 2009, 13:34
    0 0
    Incearca antiperspirantul Maxim de la www.activelifecare.ro. S-a mai scris de el pe forum si e foarte bun. Se aplica de 2 ori pe saptamana si nu este inlaturat nici dupa dusul de zi cu zi. Dar ca masura de precautie, daca vrei, poti incerca un consult la un medic de specialitate.
    Te pupic
  •  
    • 232 mesaje
    17 Oct 2009, 17:59
    0 0
    Din nefericire, eu nu am avut noroc cu niciun deodorant, am mai si mers la doctori incercand sa remediez problema si nimic. Intr-un final, mi-am comandat deodorantul Maxim, cel atat de laudat de multa lume...si nici acum nu am avut noroc, am dat si o gramada de bani si m-am si iritat foarte urat.Plus ca aveam usturimi si dureri desi am folosit deodorantul exact cum mi s-a spus. Am ramas cu el, pe prospectul in lb engleza spuneau ca in caz ca ma irit imi vor trimite altul pentru piele sensibila, gratuit, dar nu a fost asa, mi-au spus ca pe prospectul in lb romana nu e mentionat asta si asa e, nu era mentionat.
  •  
    • 681 mesaje
    17 Oct 2009, 23:05
    0 0
    Remediu: bicarbonat de sodiu foloseste, te speli si iti dai in loc de deodorant.
  •  
    gmn
    • 327 mesaje
    20 Oct 2009, 11:51
    0 0
    Ally, chiar daca pare putin ciudat, iti recomand clismele cu cafea. Un ficat imbacsit poate fi o cauza importanta pentru transpiratia abundenta si urat mirositoare. Clismele de cafea sunt foarte bune pentru curatarea ficatului. Am aplicat metoda si functioneaza. Daca te intereseaza si ai curaj, anunta-ma si iti spun cum sa procedezi.
    Am incercat si eu metoda cu bicarbonatul. Functioneaza o vreme, dupa care organismul se obisnuieste cu el iar mirosul urat revine.
  •  
    • 4 mesaje
    21 Oct 2009, 15:05
    0 0
    transpiratia excesiva se numeste hiperhidroza. se pare ca principala cauza o reprezinta stresul. si eu am aceasta problema. am fost la medici, am incercat tratamente, dar fara rezultat. nici tratamentul crema de la vichy nu a avut efect. pe net am citit de mitchum de la revlon, care are efect. parerea mea este ca trebuie sa incerci produsele de gen, pana cand gasesti ceva ce este bun ptr tine. fiecare organism reactioneaza diferit. sanatate si bafta !!!