cancer la prostata

•  
    • 11 mesaje
    7 Oct 2009, 16:30
    0 0
    Tatal meu are cancer la prostata cu metastaze,daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa-mi spuneti ce mai putem face in aceasta faza. Va multumesc!
  •  
    • 1639 mesaje
    7 Oct 2009, 20:46
    0 0
    Cred ca medicul v-a spus deja ce se poate face. Mai bine ca un medic nu avem cum sa stim. Imi pare rau pentru tatal tau.
  •  
    • 8901 mesaje
    7 Oct 2009, 21:11
    0 0
    Exista un medicament, se cheama "androcur"...probabil ca ti-a spus medicul...daca vrei, mai vorbim. Tatal meu a avut aceeasi problema...acum 7 ani a murit!
  •  
    • 11 mesaje
    8 Oct 2009, 16:25
    0 0
    Andra iti multumesc! Pentru moment mi-au dat flaustin si am facut analize pentru a continu un tratament hormonal,18 sedinte intr-un an.
  •  
    • 8901 mesaje
    8 Oct 2009, 19:24
    0 0
    Ai grija de el. Boala asta evolueaza si e tare pacatoasa. Vorbeste cu medicul si sa-l ia in evidente la oncologie. Iti vei da seama ca nu e bine cand va incepe sa aiba dureri de sezut (bazin). Sub nicio forma sa nu faca proceduri sau alte tratamente reumatologice!
    Daca mai pot sa te ajut cu ceva....
  •  
    • 1336 mesaje
    8 Oct 2009, 20:56
    0 0
    Expy,ai un mesaj privat.sanatate multa!
  •  
    • 302 mesaje
    12 Oct 2009, 13:09
    0 0
    Buna! A avut si tatal meu. Sa nu te increzi in tot felul de chestii naturiste, sunt vrajeli, vrajeli!! Noi am cumparat de la forever, favisan etc. O groaza de bani. Nu ai ce sa ii mai faci! Va muri in cel mult 3 ani. Sa evite carnea si sa ia o planta numita span. E cat de cat nasoala dar e singura care mai tine un pic pe loc, adica de la un an o poti duce doi , trei maxim. Oricum scapare nu este!! Sory!
  •  
    • 11 mesaje
    12 Oct 2009, 14:55
    0 0
    Diana,nu stiu daca ai primit mesajul privat,am lasat acolo o adresa de mail.Ma intereseaza adresa doctorului.Multumesc!
  •  
    • 1336 mesaje
    12 Oct 2009, 20:22
    0 0
    prima adresa pe care ai lasat-o era gresita.de aceea nu ai primit.ti-am trimis.sper sa ajunga.te pup.
  •  
    • 1336 mesaje
    12 Oct 2009, 20:26
    0 0
    De la forever si favisan sunt produse aiurea...dau dependenta .fac mai mult rau decat bine.cunosc cazuri.Doar produsele strict naturale ajuta!acel dr.le fabrica special in laborator personal pt fiecare boala in parte.costurile sunt diferite!cine are nevoie de acel dr.sa lase mesaj!
  •  
    • 9 mesaje
    13 Oct 2009, 09:12
    0 0
    Stiu pe cineva care a fost operat de cancer la prostata,ar fi trebuit sa se duca la a doua operatie.Intre timp a luat ceai de pufulita cu flori mici(se gaseste in farmacii)atentie mare sa fie cu flori mici ca este pufulita si cu flori mari.Surpriza mare a fost la control .Respectivul s-a vindecat..A trait ani multi.A murit de batranete.
    Multa sanatate....
  •  
    • 11 mesaje
    13 Oct 2009, 14:54
    0 0
    Multumesc mult Ana! Cum se ia ceaiul de pufulita? Ca orice ceai sau are un regim special? Multumesc!