cancer la prostata
-
0 0Tatal meu are cancer la prostata cu metastaze,daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa-mi spuneti ce mai putem face in aceasta faza. Va multumesc!
-
Ai grija de el. Boala asta evolueaza si e tare pacatoasa. Vorbeste cu medicul si sa-l ia in evidente la oncologie. Iti vei da seama ca nu e bine cand va incepe sa aiba dureri de sezut (bazin). Sub nicio forma sa nu faca proceduri sau alte tratamente reumatologice!
Daca mai pot sa te ajut cu ceva.... -
Buna! A avut si tatal meu. Sa nu te increzi in tot felul de chestii naturiste, sunt vrajeli, vrajeli!! Noi am cumparat de la forever, favisan etc. O groaza de bani. Nu ai ce sa ii mai faci! Va muri in cel mult 3 ani. Sa evite carnea si sa ia o planta numita span. E cat de cat nasoala dar e singura care mai tine un pic pe loc, adica de la un an o poti duce doi , trei maxim. Oricum scapare nu este!! Sory!
-
Stiu pe cineva care a fost operat de cancer la prostata,ar fi trebuit sa se duca la a doua operatie.Intre timp a luat ceai de pufulita cu flori mici(se gaseste in farmacii)atentie mare sa fie cu flori mici ca este pufulita si cu flori mari.Surpriza mare a fost la control .Respectivul s-a vindecat..A trait ani multi.A murit de batranete.
Multa sanatate....