Pilula de-a cincea zi
-
0 0Cica a iesit pe piata un nou contraceptiv de urgenta, care are efect si dupa 5 zile.
-
Chestia cu pilula de urgenta de luna a 9-a e chiar draguta...
Din cate stiu eu si pilula de a 2-a zi iti face praf tot echilibrul hormonal, ma intreb in aceste conditii ce ravagii o mai face cea de-a 5-a.
Si a propos, nu e oare deja un mic avort? O mica formula eleganta insa, fara dureri, fara remuscari. Poate ca totusi ar fi mai bine sa facem tot posibilul sa nu ajungem in aceste situatii. -
ode,scotzi niste chestii,de te doare pe sus
ca te-am citit si pe la yasmin...mic avort si alte de-astea
dupa tine,femeile ar trebui sa faca toti copiii pe care-i pot face pina la menopauza
intre timp au aparut metode moderne,fara riscuri,daca-s monitorizate corect...mai informeaza-te inainte de-a scrie p-aicea -
Draga Mika-mi, stiu ca esti un mare fan anticonceptionale, si eu te-am vazut pe Yasmine. Doar ca eu nu imi permit sa jignesc pe nimeni si incerc sa pastrez un limbaj civilizat. Si cred pur si simplu ca sanatatea unei femei e mult prea importanta si prea pretioasa pentru a si-o distruge de una singura. Sincer, as vrea sa cred ca vei ramane acelasi fan anticonceptionale si peste vreo 10 ani.
-
Iar eu de ceva mai putin de 14 ani sunt adeptul unei vieti conform legilor naturii. Si chiar nu am a ma plange de nimic. Atata vreme cat o femeie e fertila doar cateva zile din aproximativ 28, acest lucru chiar poate fi controlat in mod natural - si desigur, exista si prezervativul, asta da, mare inventie. Cat despre incorecta scriere a numelui unui anticonceptional, sa-mi fie asta cea mai mare gresala.
-
postat de: Ode la data: 2009-10-27 22:00
Iar eu de ceva mai putin de 14 ani sunt adeptul unei vieti conform legilor naturii. Si chiar nu am a ma plange de nimic. Atata vreme cat o femeie e fertila doar cateva zile din aproximativ 28, acest lucru chiar poate fi controlat in mod natural
Imi pare rau ca te instiintez, dar mai putin de 30% dintre femei au o menstruatie si o perioada fertila care chiar sunt "ceas" si se pot calcula clar, si chiar si acolo se mai da gres
....Renunta la ideile preconcepute si cine-stie-unde citite ca in practica nu e deloc asa.