Pilula de-a cincea zi

•  
    • 2386 mesaje
    6 Oct 2009, 14:28
    0 0
    Cica a iesit pe piata un nou contraceptiv de urgenta, care are efect si dupa 5 zile.
  •  
    • 381 mesaje
    6 Oct 2009, 16:23
    0 0
    Nu stiam. Mai multe detalii?
  •  
    • 3036 mesaje
    7 Oct 2009, 00:47
    0 0
    eu zic mai bine sa asteptam pilula contraceptiva de urgenta de luna a noua....
  •  
    • 2386 mesaje
    7 Oct 2009, 12:30
    0 0
    Am citit intr-un ziar. Au inventat pilula ce poate fi luata si dupa 5 zile de la contactul sexual, dra cu prescriptie medicala.

Nu e la misto, ce sens ar avea sa scriu.
  •  
    • 2386 mesaje
    11 Oct 2009, 15:32
    0 0
    Cica se numeste Ellaone si va fi scoasa pe piata in toamna asta.
    Se vinde numai cu prescriptie medicala.
  •  
    Ode
    • 40 mesaje
    27 Oct 2009, 19:57
    0 0
    Chestia cu pilula de urgenta de luna a 9-a e chiar draguta...

Din cate stiu eu si pilula de a 2-a zi iti face praf tot echilibrul hormonal, ma intreb in aceste conditii ce ravagii o mai face cea de-a 5-a.

Si a propos, nu e oare deja un mic avort? O mica formula eleganta insa, fara dureri, fara remuscari. Poate ca totusi ar fi mai bine sa facem tot posibilul sa nu ajungem in aceste situatii.
  •  
    • 21507 mesaje
    27 Oct 2009, 20:35
    0 0
    ode,scotzi niste chestii,de te doare pe sus ca te-am citit si pe la yasmin...mic avort si alte de-astea dupa tine,femeile ar trebui sa faca toti copiii pe care-i pot face pina la menopauza intre timp au aparut metode moderne,fara riscuri,daca-s monitorizate corect...mai informeaza-te inainte de-a scrie p-aicea
  •  
    Ode
    • 40 mesaje
    27 Oct 2009, 21:24
    0 0
    Draga Mika-mi, stiu ca esti un mare fan anticonceptionale, si eu te-am vazut pe Yasmine. Doar ca eu nu imi permit sa jignesc pe nimeni si incerc sa pastrez un limbaj civilizat. Si cred pur si simplu ca sanatatea unei femei e mult prea importanta si prea pretioasa pentru a si-o distruge de una singura. Sincer, as vrea sa cred ca vei ramane acelasi fan anticonceptionale si peste vreo 10 ani.
  •  
    • 21507 mesaje
    27 Oct 2009, 21:47
    0 0
    is fan anticonceptionale de vreo 14 ani,da' din cu totul alte motive decit cele care crezi tu ma uimeste cu cita usurinta faci niste afirmatii,in necunostinta de cauza repet ce-am spus,documentati-va inainte de-a face afirmatii ..nici numele pilulelor nu-s scrise corect asta asa,ca fapt divers
  •  
    Ode
    • 40 mesaje
    27 Oct 2009, 22:00
    0 0
    Iar eu de ceva mai putin de 14 ani sunt adeptul unei vieti conform legilor naturii. Si chiar nu am a ma plange de nimic. Atata vreme cat o femeie e fertila doar cateva zile din aproximativ 28, acest lucru chiar poate fi controlat in mod natural - si desigur, exista si prezervativul, asta da, mare inventie. Cat despre incorecta scriere a numelui unui anticonceptional, sa-mi fie asta cea mai mare gresala.
  •  
    • 1266 mesaje
    27 Oct 2009, 22:39
    0 0
    postat de: Ode la data: 2009-10-27 22:00

Iar eu de ceva mai putin de 14 ani sunt adeptul unei vieti conform legilor naturii. Si chiar nu am a ma plange de nimic. Atata vreme cat o femeie e fertila doar cateva zile din aproximativ 28, acest lucru chiar poate fi controlat in mod natural

Imi pare rau ca te instiintez, dar mai putin de 30% dintre femei au o menstruatie si o perioada fertila care chiar sunt "ceas" si se pot calcula clar, si chiar si acolo se mai da gres
    ....Renunta la ideile preconcepute si cine-stie-unde citite ca in practica nu e deloc asa.
  •  
    • 600 mesaje
    27 Oct 2009, 23:04
    0 0
    Dupa ce s-au unit cele doua celule consider ca tot ce faci sa impiedici mersul inainte al sarcinii este avort. Sunt de acord doar cu metodele care impiedica sa se ajunga la acest moment.
  •  
    Ode
    • 40 mesaje
    28 Oct 2009, 10:02
    0 0
    4red, iti multumesc pentru solidaritate.

Cat despre statutul de mare inapoiata, mi-l asum cu placere in aceste conditii.