ENDOMETRIOZA- operatie laparoscopica?

•  
    • 5 mesaje
    5 Oct 2009, 11:06
    0 0
    Buna! M-am alaturat voua pentru ca am nevoie de un sfat / o recomandare. ENDOMETRIOZA- operatie LAPAROSCOPICA? Va rog, daca ati trecut printr-o astfel de operatie in Bucuresti, sa-mi recomandati un doctor bun. Orice sfat sau impresii sunt binevenite. Multumesc mult
  •  
    • 152 mesaje
    5 Oct 2009, 11:33
    0 0
    Am o prietena care tocmai a fost la Paris sa-si faca niste analize, aici a fost la cativa doctori si vroia o parere competena, o voi intreba cu prima ocazie ce si cum, stiu doar ca in tara i-au recomandat tot operatie
  •  
    • 5 mesaje
    5 Oct 2009, 12:29
    0 0
    Multumesc mult. Intr-adevar, operatia se pare ca este solutia... de asta as avea nevoie sa stiu daca ati trecut printr-o operatie ptr endometrioza si va rog sa-mi recomandati un doctor bun, din Bucuresti.
  •  
    • 528 mesaje
    6 Oct 2009, 10:39
    0 0
    doctorul Tutunaru de la Elias e foarte bun chirurg si face multe astfel de operatii (laparoscopie pentru endometrioza). e greu sa ajungi la el, dar merita.
  •  
    • 152 mesaje
    9 Oct 2009, 21:40
    0 0
    Prietenei despre care vorbeam mai sus, cei de acolo iau recomandat sa faca un bebe, si apoi sa se vada ce si cum; se pare ca nu are nevoie de operatie