pete
-
0 0Buna.Am nevoie de ajutor.In urma bronzului din aceasta vara,m am ales cu niste pete albe pe brate.Nu stiu cum sa scap de ele.Stie cineva?Multumesc
-
daca erai deja bronzata cand ti-au aparut petele e posibil sa nu iti treaca decat dupa ce te expui din nou la soare. Eu am avut vara trecuta si am facut tratament in toamna si primavara si deabia dupa ce m-am expus vara asta de cateva ori la soare mi-au disparut,asa imi spusese si dermatologul.Am fost plina pe brate,piept si spate dar mi-au trecut
-
pai ma spalam cu sampon nizoral pe pete,cred ca o data la 2 zile,am mai avut o solutie preparata la farmacie dar nu stiu cum ii zice sau in ce consta ca pe sticla e scris de mana si nu pricep si niste pastile dar nu imi amintesc cum le zice. Eu obisnuiesc sa ma spal o data la 2 saptamani cu nizoral in locurile in care am avut petele,la sfatul dermatologului.Ar trebui sa te duci si tu la dermatolog,eu am avut mult timp problema asta si am incercat multe tratamente fara succes.De data asta vad ca am gasit un dermatolog mai bun...
-
Am fost la o gramada de dermatologi.Mi s a prescris acea solutie preparata in farmacie,dar mai mult mi se jupuia pielea de la ea.Apoi,mi a prescris pastile Nizoral,cu samponul Nizoral si unguent Nizoral.Am mai mai avut un sampon de la Sensiblu...si nimic
.Chiar nu mai stiu la ce dermatolog sa ma duc
.Ma gandeam sa fac un examen cu Lampa Wood,ca poate nu o fii pitiriazis,desi toti dermatologii asa mi au spus
. -
Dana, parerea mea e urmatoarea: mai fa o runda de tratament cu Nizoral - tablete ( 2 tablete!! in doza unica , pe zi, timp de 10 zile -in acest mod luasem eu) plus aplicatii zilnice cu nizoral unguent ( cateva ori) plus samponul Nizoral. Asta ca sa stii ca l-ai facut ca la carte. Daca dupa 10 zile iar nu cedeaza, atunci du-te din nou la medic, o fi altceva, sau o combinatie...