pete

•  
    • 93 mesaje
    2 Oct 2009, 11:08
    0 0
    Buna.Am nevoie de ajutor.In urma bronzului din aceasta vara,m am ales cu niste pete albe pe brate.Nu stiu cum sa scap de ele.Stie cineva?Multumesc
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Oct 2009, 11:14
    0 0
    Ti-au aparut petele dupa ce ti-a trecut bronzul, sau concomitent cu bronzul?...Vezi sa nu fie vorba despre pitiriazis verzicolor, se intampla des la mare. Da un search pe google. Si, dupa aceea, du-te neaparat la dermatolog. Trece repede, dar trebuie tratament adecvat.
  •  
    • 93 mesaje
    2 Oct 2009, 21:01
    0 0
    concomitent cu btonzul.deja am pitiriazi pe abdomen.e posibil sa apra pe brate?
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Oct 2009, 22:28
    0 0
    Bineinteles. Brate, torace, spate... Pai inseamna ca ai fost deja la doctor? Nu ti-a recomandat ceva, pastile si unguent?
  •  
    • 134 mesaje
    2 Oct 2009, 22:57
    0 0
    Incearca Nizoral.Patesc si eu la fel ca tine.Ma dau cu medicamentul asta pana imi dispar petele si cateva luni bune nu am nici o problema.Oricum,mie dermatologul mi-a zis ca e de la stres nu neaparat de la alti factori.
  •  
    • 93 mesaje
    2 Oct 2009, 23:04
    0 0
    da.mi au dat o gramada de pastile si unguente si nimic...
  •  
    • 93 mesaje
    2 Oct 2009, 23:05
    0 0
    Am dat si cu Nizoral)crema,unguent si sampon) si degeaba.Nu dispar deloc,nici macar pentru cateva luni.
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Oct 2009, 23:14
    0 0
    Eu am facut acum 4 ani. Mie imi prescrisese dr nizoral unguent + pastile tot nizoral.
    Atunci, mai trebuie sa mai mergi o data la dr si sa-i expui situatia.
    Ar mai fi o chestie: daca iei anticonceptionale, poate fi si de la ele, la soare mai raman pete albe. Dar tot un dr trebuie sa te vada.
  •  
    • 93 mesaje
    3 Oct 2009, 11:47
    0 0
    nu iau anticoncepionale.Sper totusi ca pe brate sa nu fie pitiriazis,k innebunesc.Se vede foarte urat.
  •  
    • 134 mesaje
    3 Oct 2009, 16:29
    0 0
    Ai cumva pete din astea si pe scalp?
  •  
    • 4 mesaje
    3 Oct 2009, 17:31
    0 0
    daca erai deja bronzata cand ti-au aparut petele e posibil sa nu iti treaca decat dupa ce te expui din nou la soare. Eu am avut vara trecuta si am facut tratament in toamna si primavara si deabia dupa ce m-am expus vara asta de cateva ori la soare mi-au disparut,asa imi spusese si dermatologul.Am fost plina pe brate,piept si spate dar mi-au trecut
  •  
    • 93 mesaje
    5 Oct 2009, 20:57
    0 0
    nu.decat pe abdomen si la subrat(luate recent de la bazin_
  •  
    • 93 mesaje
    6 Oct 2009, 00:25
    0 0
    Pitiriazis verzicolor?
  •  
    • 93 mesaje
    7 Oct 2009, 17:54
    0 0
    teo,spune mi pls in ce a constat tratamentul.
  •  
    • 4 mesaje
    7 Oct 2009, 18:56
    0 0
    pai ma spalam cu sampon nizoral pe pete,cred ca o data la 2 zile,am mai avut o solutie preparata la farmacie dar nu stiu cum ii zice sau in ce consta ca pe sticla e scris de mana si nu pricep si niste pastile dar nu imi amintesc cum le zice. Eu obisnuiesc sa ma spal o data la 2 saptamani cu nizoral in locurile in care am avut petele,la sfatul dermatologului.Ar trebui sa te duci si tu la dermatolog,eu am avut mult timp problema asta si am incercat multe tratamente fara succes.De data asta vad ca am gasit un dermatolog mai bun...
  •  
    • 4 mesaje
    7 Oct 2009, 19:29
    0 0
    am facut un exercitiu de memorie, ajutat si de google,si cred ca pastilele ce le-am luat se numeau flucovim.Dar cel mai bine e sa te duci si la dermatolog si sa-l intrebi pe el. Pe mine asta a fost singurul tratament ce m-a ajutat
  •  
    • 93 mesaje
    8 Oct 2009, 11:11
    0 0
    Am fost la o gramada de dermatologi.Mi s a prescris acea solutie preparata in farmacie,dar mai mult mi se jupuia pielea de la ea.Apoi,mi a prescris pastile Nizoral,cu samponul Nizoral si unguent Nizoral.Am mai mai avut un sampon de la Sensiblu...si nimic.Chiar nu mai stiu la ce dermatolog sa ma duc.Ma gandeam sa fac un examen cu Lampa Wood,ca poate nu o fii pitiriazis,desi toti dermatologii asa mi au spus.
  •  
    • 288 mesaje
    9 Oct 2009, 18:05
    0 0
    Incearca Antitache de la Lierac :

http://thingsbyms.blogspot.com/2009/09/kit-depigmentant-anti-tache.html
  •  
    • 126 mesaje
    9 Oct 2009, 19:58
    0 0
    trbuie sa mergi neaparat la dermatolog pt ca aceste pete nu trec cu una cu doua si le-ai luat dintr-un loc public din ceva apa mie mi-au aparut de la mare si nu am mers la medic ma-m facut cu solutie de clotrimazol au disparut o vreme si iar au aparut
  •  
    • 1266 mesaje
    9 Oct 2009, 20:40
    1 0
    Dana, parerea mea e urmatoarea: mai fa o runda de tratament cu Nizoral - tablete ( 2 tablete!! in doza unica , pe zi, timp de 10 zile -in acest mod luasem eu) plus aplicatii zilnice cu nizoral unguent ( cateva ori) plus samponul Nizoral. Asta ca sa stii ca l-ai facut ca la carte. Daca dupa 10 zile iar nu cedeaza, atunci du-te din nou la medic, o fi altceva, sau o combinatie...