Operatia impotriva sforaitului

•  
    • 202 mesaje
    2 Oct 2009, 10:17
    0 0
    Nu stiu daca este datorita polipilor pt care am suportat deja 3 operatii, sau datorita amigdalelor marite (care nu am de gand sa le scot),dar sforai noaptea. Nu numai ca-l deranjez pe cel care doarme langa mine,dar este o problema si pt mine incepand prin a nu ma odihni bine datorita incapacitatii de a respira pe nas. Am nevoie de ajutor,poate chirurgical. Am incercat plasturi si spray-uri,dar in cazul meu nu au functionat.
    Help plz. sunt decisa sa ma operez.Asa nu se mai poate
    Stie cineva unde se opereaza?Cum? Riscuri? Preturi?
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Oct 2009, 23:21
    0 0
    Raronym,
    Cand eram pustoaica am facut 2 operatii la nas, estetice+deviatie de sept. Nu mi-au rezolvat dev de sept, nu stiu ce naiba au facut acolo, macar estetic e foarte ok .
    Dar eram pustoaica si aveam muuult curaj ( pe langa complexe). Si am suportat ok operatiile ( la a 2-a nu prea a prins anestezia )....DAR mie m-au facut anestezie locala. A fost suuuper-naspa. Si recuperarea de dupa....
    Acum, situatia mea e grava, dar mi-e o frica de mor sa ma mai duc. Plus ca am citit pe net o gramada de experiente...multora nu le iese, sau capata deviatie de sept in cealalta parte... Plus ca , pt mine, imi este tare frica de rezultatul estetic - cine stie ce fac ei acolo si imi stramba nasul...pt care m-am chinuit atat cu operatiile trecute, si sunt multumita de rezulatul estetic ( la mine dev de sept e nasoala, dar nu se vede decat pe dinauntru, si la radiografie, si nu prea respir bine, am si o nara cam infundata, folosesc picaturi la greu)
    Mai citeste pe net.
    La tine, cu siguranta este tot din cauza deviatiei de sept.
    Iar eu, una, doar pt sforait nu as face operatia. Sincer!!

L.E: eu insa nu prea sforai. Mi s-a spus ca doar uneori, si slaab.