heeeelp ajutor am nevoie de raspuns urge
-
1 Oct 2009, 20:500 0ce credeti despre vaccinu anti col uterin??daca at avea o fica i-ati face? are riscuri?ma puteti ajuta?
-
1 Oct 2009, 21:06poate anti HPV. colul uterin e o parte anatomica a aparatului reproducator feminin.
-
22 Oct 2009, 19:50Te referi cu siguranta la vaccinul Gardasil. Daca as avea o fetita, cu siguranta nu i-as da asa ceva, doar nu as vrea sa-i fac rau cu mana mea.
Gasesti multe informatii despre cat e de periculos acest vaccin pe site-ul ortodox "Razboi intru cuvant", sunt acolo materiale postate de Dr. Christa Todea-Gros de la "Asociatia Filantropica Medical Crestina Christiana", proiectul "Pentru viata".
Daca vei citi cate un pic aceste materiale - poti descarca de exemplu pliantul despre Gardasil, informatia este foarte condensata si bine prezentata aici, cred ca nu vei mai avea nici un dubiu ca toata aceasta campanie nu e nimic altceva decat o alta mare smecherie la scara nationala. Campionii acestor vaccinuri insa se imbogatesc enorm pe seama naivitatii si a lipsei noastre de informare. Oricum, e absolut ingrozitor pentru ca ceea ce fac ei e pur si simplu genocid. Si nimeni nu ii va trage la raspundere pentru aceasta.
http://www.pentruviatacluj.ro/materiale-informative/14-pliante/24-pliante-gardasil-flacon-1-si-2-vaccinul-anti-hpv-un-vaccin-periculos-dr-christa-todea-gross