ce credeti...?
-
0 0E vreo problema,daca la o luna de la intreruperea anticonceptionalelor(am luat timp de 4 luni),raman insarcinata?Eu stiu,ca,in mod normal,ar trebui facuta o pauza de cateva luni...dar daca s-a intamplat sa raman,ce sa fac...?Multumesc.
-
nu e nici o problema, stai linistita, marii prof. ai ginecologiei romanesti indica pt. doamnele care nu raman insarcinate si au facut ,,n" tratamente cel putin 3 luni tratament cu anticonceptionale(ca organismul sa se relaxeze si sa se refaca)ca apoi sa poata ramane insarcinata.Si-ti dai seama ca e o mare realizare lucru asta si pt. medic si pt. pacient, dupa ce se chinuie zeci de ani. O prietena de-a mea numai asa a reusit sa ramana insarcinata dupa 7 ani de casnicie si are o minunatie de fata care-i in clasa I-a.
-
ooofff....e asa de dificil,ca nici nu sunt in tara,sunt pe o insula in Grecia,vai de capul ei...fix ca la tzara
si vine medic ginecolog o data la luna,din Atena...nu pot sa fac si eu un control cum trebuie si ma intorc in Rom abia prin decembrie...eeehhh...va datzi seama...dificil
.Nu ar fi bai sa raman insarcinata si asa eu si sotul meu ne dorim un copil,dar mi-e frica sa nu afecteze faptul ca am luat anticon. pana acum o luna.De asta intreb
aca am ramas,e vreo problema,na...fara 2, 3 luni pauza... -
nu este indicat sa faci pauza dupa atat de putin timp. este indicat sa iei anticonceptionale cel putin doi ani ca sa poti face pauza de 6 luni. tine cont ca faci tratament cu hormoni si nu trebuie sa te joci cu asta. asta stiu din proprie experienta ca nu trebuie sa le intrerupi asa de repede (exemplul tau 4 luni). ar fi cel mai indicat sa te duci la doctor sa te sfatuiasca el. eu ti-am scris doar ce mi sa spus mie. sanatate.
-
Nu mai speriati fata degeaba!!!!!Nu e absolut nici o problema nici ca a luat anticonceptionale o perioada scurta de timp,nici ca a ramas insarcinata imediat!!!!Inainte se spunea ca e bine sa treaca cateva luni deoarece se credea ca organismul,dupa perioada de repaus hormonal, poate avea multiple ovulatii si asa pot iesi gemeni(sau tripleti
)...asta se considera a fi singura problema.Noile studii stiintifice au demonstrat ca nu e nici un pericol asa ca stai fara grija,Nadia...sa ai un copil frumos si sanatos...bucurate de sarcina linistita...pupici...