Atac de panica
-
0 0Scriu acest topic deoarece am o prietena care sufera de atac de panica, nu mai poate iesi din casa decat insotita, simte ca nu mai poate respira si ca o sa moara, a fost la multi medici toti i-au zis ca e sanatoasa, a inceput si sedintele de psihoterapie de ceva timp dar niciun rezultat as dori daca mai are cineva aceasta problema sa imi dea un sfat.
Toti i-au zis ca din cauza stresului
O zi placuta! -
Eu am suferit in urma cu 4 ani de atacuri de panica si anxietate. Am facut psihoterapie (cognitiv -comportamentala) mai bine de un an timp in care am luat si diverse tratamente medicamentoase (xanax, coaxil, sedatif PC, sedocalm V, supradyn, remotiv, calciu si magne b6). Dupa 3 luni de psihoterapie au inceput sa apara primele semne de imbunatatire. Important este ca prietena ta sa gandeasca pozitiv, sa se autosugestioneze ca totul e OK, si sa aiba multa incredere in ea si in Dumnezeu ca o sa reuseasca sa scape de aceste simptome.
Am deja 3 ani decand nu mai am astfel de probleme si ma simt mandra de mine ca am reusit sa inving aceasta boala.
Ideea este ca se poate scapa de ea dar are nevoie de multa intelegere, vointa, incredere si muuuulta rabdare.
Multa sanatate! -
Eu am avut atacuri de panica toti preotii mi-au spus ca frica e data de floricica .E greu sa ii spui sa nui mai fie frica stiu trece prin ceva cumplit am trait pe pielea mea .Nici un medicament nu avea efect la mine mi-au dat o groaza de medicamente in final nu am mai luat decat diazepan si pe acela lam redus pana nu am mai luat deloc dar faceam sf maslu si dezlegarii fara numar cand intram in biserica acolo nu mai aveam nimic si nu mai vroiam sa ies de acolo si sa citeasca acatistul acoperamantului maicii domnului si seara al doilea paraclist al maicii domnului cand o apuca sa ia un calmant si rugaciunea in mana sa isi dea cu ahiazma pe tot corpul sa tamaie in casa zilnic iar daca vrea o iau eu cu mine la biserica unde merg eu si vorbim cu preotul in primul rand trebuie sa se spovedeasca nui de joaca cu asa ceva poate sa inebuneasca de fapt astai scopul scriemi id ei sau trebuie sa vorbesc cu ea pot sa o ajut e din bucuresti ?Lasa-mi mp .
-
am avut si eu asa ceva...nu mai ieseam din casa singura.la un moment dat imi era frica si sa ma dau jos din pat...am fost la psiholog mi-a dat cev amedicament,dar nu l-am luat pt ca am tensiune amica si imi scadea tensiunea....apoi am inceput sa caut pe internet si m-a uimit faptul ca nu sunt singura care am asa ceva...si ca e ceva doar in mintea mea...si urmatoarea data cand m-a apucat eram singura pe strada intr-un alt oras si mi-am tot zis:NU E NIMIC ADEVARAT!!!E DOAR IN MINTEA MEA!!!si m-a ajutat...de atunci am avut doar inceputuri dar le anihilam rapid...m-am apropiat de Dzeu,cred in El,cred ca e langa mine la tot pasul si increderea in Cineva care controleaza tot ma face mai sigura pe mine!sa incerce sa ia Ca si Mg cred ca lipsa lor genereaza aceasta frica...eu de vreo 2 ani nu am mai avut niciun atac.m-am si rugat mult...ma mai apuca asa uneori dar ma rog repede si imi trece...da-mi idul ei sa vb poate o pot ajuta impartasindu-i din experienta mea...e foarte grav.eu am pierdut fcultatea din cauza acestor atacuri.