Scleroza in placi primara progresiva

•  
    • 338 mesaje
    29 Sep 2009, 21:55
    0 0
    Dragi eve, cunoasteti persoane atinse de aceasta boala? Ce tratamente urmeaza?

Medicii nu cunosc nici cauzele bolii, nici tratamente care sa amelioreze starea, ci doar care putin sa incetineasca evolutia. Bolnavii intre ei isi pot da mai bine sfaturi, se pot orienta mai eficient!

Doamne ajuta!
  •  
    • 152 mesaje
    29 Sep 2009, 22:56
    0 0
    Am sa intreb o prietena care cunoaste pe cineva cu boala asta, din cate stiu e cam fara leac
    Cred ca citisem intr-o revista un articol despre asta, trebuie sa caut prin nr mai vechi...
  •  
    • 338 mesaje
    30 Sep 2009, 00:08
    0 0
    Din pacate, este incurabila! Orice informatie mi-e de mare folos ! Urmeaza sa iasa pe piata un nou medicament, FTY 720 ... Nu se stie cat este de eficient pentru varianta de SM primara progresiva...

Multumesc mult!
  •  
    • 600 mesaje
    30 Sep 2009, 02:32
    0 0
    http://valeriupopa.3x.ro/?page=regimuri_nervi
  •  
    • 2191 mesaje
    30 Sep 2009, 03:23
    0 0
    http://www.formula-as.ro/2007/793/medicina-naturii-44/scleroza-in-placi-poate-fi-vindecata-cu-tratamente-apicole-8622

nu stiu cat de adevarat este ce scrie acolo (sunt prezentate si 2 cazuri), insa merita citit.
  •  
    • 152 mesaje
    30 Sep 2009, 09:40
    0 0
    Alizarin, lasa-mi un mail sa-ti trimit articolul scanat, e tot din F-AS, dar nu-l gasesc in arhiva lor sa-ti dau link-ul
  •  
    • 338 mesaje
    30 Sep 2009, 16:29
    0 0
    Multumesc pentru stradanie!
    Ti-am lasat adresa pe privat.

Doamne ajuta!
  •  
    • 247 mesaje
    1 Oct 2009, 18:46
    0 0
    Nu exista leac la aceasta boala..cineva drag mie a murit dupa ani de chin cu aceasta povara de boala.
    Nici nu pot vorbi despre asta.Ma afecteaza prea mult.
    Sa ne rugam sa ii ajute Dumnezeu pe toti cei cu boala asta si sa le scurteze chinul.
  •  
    • 338 mesaje
    1 Oct 2009, 21:57
    0 0
    offff, Rarysa, imi pare rau pentru necazul tau! Domnul sa-ti dea putere sa induri cu demnitate aceasta pierdere.

Stiu ca este incurabila, offf, Doamne! Medicii nu stiu nici macar cauzele, toti se balbaie cu un aer de siguranta , iar multi incearca sa profite de pe urma bolnavilor pretinzand onorarii enorme doar pentru promisiuni desarte... Dar asta este, trebuie sa lupt pana la capat, dar pana la capat cu speranta vie ca Domnul va gasi o cale de ameliorare macar... De cate ori ma rog Maicii Sfinte Fecioare simt o protectie infinita si puteri innoite de a lupta cu imposibilul...
    Ma uit la el cum se chinuie, bietul de el, si nu pot sa cedez resemnandu-ma ca atat e tot ce putem face...

Doamne miluieste!
  •  
    • 338 mesaje
    4 Oct 2009, 00:46
    0 0
    Rarysa, te rog, contacteaza-ma in MP si spune-mi mai multe...

Te imbratisez!
  •  
    • 31 mesaje
    7 Oct 2009, 04:02
    0 0
    Ce este cu boala aceasta? Am auzit despre ea, dar nu prea stiu ce inseamna. Banuiesc ca e ceva cu nervii, din moment ce se numeste "scleroza"...

Doamne, apara-ne!
  •  
    • 338 mesaje
    15 Oct 2009, 00:58
    0 0
    Stiti cumva daca regimul Seignalet poate fi folositor pentru scleroza in placi primara progresiva?

De CATENA ce stiti? Ar fi un medicament aflat inca in teste clinice.
    Homeopatia poate fi de folos?

Multumesc!