Help please!!!
-
5 Iul 2004, 11:030 0Fetelor, cu ceva timp in urma am fost internata de urgenta la spitalul Colentina ca fiind suspecta de hemoragie cerebrala. Au constatat ca am encefalita de trunchi cerebral si sinuzita. Am urmat tratament, aparent problema trecuse, dar acum am niste dureri groaznice de cap. Nu a fost de la o insecta, ci din cauza sinuzitei si a unei raceli destul de puternice.
Credeti ca este posibil sa fi ramas cu urmari.
A mai avut cineva asa ceva? -
12 Iul 2004, 19:34daca ai urmat tratament cu antibiotice atunci...si problema a fost rezolvata..este posibil ca durerile de cap sa aiba o alta sursa-pomeneai ceva de o sinuzita..nu este cronicizata oare?nu ai dat detalii..localizarea durerii,intensitatea,gradul ei de iradiere..daca este insotita sau nu de febra..ameteala..dureri oculare..etc..
-
14 Iul 2004, 10:00S-ar putea sa ai dreptate cu sinuzita, pentru ca durerile sunt in general in frunte,nas, ochi, ma rog toata partea din fata a capului; dar de cate ori ma enervez sau cand sunt foarte obosita ma doare ceafa, am senzatia ca se "umfla", ametesc si cad jos. In general, imi revin repede, dar nu poti sa nu te sperii...
Multumesc,
Denisa -
15 Iul 2004, 10:46Denisa, ti-as recomanda sa practici sahaja yoga si vei scapa de aceste probleme. Din ce oras esti?
Incearca nu ai ce sa pierzi.
Succes!