Hemoroizi
-
0 0Hemoroizii reprezinta oproblema delicata pentru multi oameni, chiar daca ... intimitatea zonei nu ii face sa fie jenati de a recunoaste ca au asa ceva. Se spune ca ...undeva la 85% din adulti au hemoroizi. Rau este ca si copii au inceput sa aiba din cauza alimentatiei.
Pentru cei interesati de un remediu impotriva hemoroizilor, le recomand o crema deloc scumpa, care rezolva hemoroizii tineri in 7 zile, pe cei maturi cam intr-o luna si care a ajutat chiar si intr-un caz de fisura anala.
Emailul meu este: ramonav23@yahoo.com -
Eu ama avut mai intai hemoroizi interni. Mi-am dat seama ca ii am dupa dureri, dar si dupa faptul ca intr-o zi am avut scaunul cu sange. Normal, am dat fuguta la spital, si dupa un control, verdict:hemoroizi interni. Cand am ramas insarcinata, cam de prin luna a 6-a, au iesit la suprafata, cam repejor, sub forma unei umflaturi, care la sfarsitul sarcinii era cat o fasola. Acum am vreo trei hemoroizi, destul de mari. Asa ca, draga mea, o data ce ies la suprafata, nu ai cum sa ii ratezi. Important este, ca in faza de inceput, daca stii ca ii ai, sa mentii locul cat mai curat, eventual cu spalare dupa fiecare scaun, sa eviti mancarurile condimentate, iuti, prajelile, CONSTIPATIA, sa nu stai mult timp in sezut, sa nu ridici greutati... Cand se transforma in externi, situatia devine mai complicata, de asta ne zbatem noi acum.