Hemoroizi

•  
    • 152 mesaje
    27 Sep 2009, 22:05
    0 0
    Hemoroizii reprezinta oproblema delicata pentru multi oameni, chiar daca ... intimitatea zonei nu ii face sa fie jenati de a recunoaste ca au asa ceva. Se spune ca ...undeva la 85% din adulti au hemoroizi. Rau este ca si copii au inceput sa aiba din cauza alimentatiei.

Pentru cei interesati de un remediu impotriva hemoroizilor, le recomand o crema deloc scumpa, care rezolva hemoroizii tineri in 7 zile, pe cei maturi cam intr-o luna si care a ajutat chiar si intr-un caz de fisura anala.

Emailul meu este: ramonav23@yahoo.com
  •  
    • 10876 mesaje
    27 Sep 2009, 22:56
    0 0
    Sunt cremele de la Proctoline?
  •  
    • 152 mesaje
    28 Sep 2009, 14:52
    0 0
    Nu, este cu totul altceva.
  •  
    • 2 mesaje
    12 Nov 2009, 11:38
    0 0
    O alta solutie mai noua de rezolvare a acestei probleme o reprezinta o interventie " chirurgicala" ( nu este dureroasa si nu implica taieturi ).... scapi de hemoroizi definitiv.... mai multe detalii la dr. Toni Feodor la Municipal si in privat la Anais Medical Center. Succes
  •  
    • 1336 mesaje
    12 Nov 2009, 21:06
    0 0
    ramonika,lasa-ne si noua aici numele acelei creme,daca tot vrei sa ajuti persoanele care au aceasta problema.de exemplu,tatal meu are aceasta problema,si un coleg de servici.tare as vrea sa stiu numele cremei sa-i pot ajuta sa scape de aceasta problema neplacuta.
  •  
    • 5 mesaje
    14 Nov 2009, 18:28
    0 0
    Da, spune cum se poate scapa de "monstrii" astia. Eu i-am capatat in timpul sarcinii, dar nu am reusit sa scap de ei.
  •  
    • 1336 mesaje
    15 Nov 2009, 19:56
    0 0
    ramonika nu ne mai raspunde,din pacate.ne-a lasat cu o curiozitate...si gata.
  •  
    • 10876 mesaje
    16 Nov 2009, 14:17
    0 0
    Bitza, eu ma duc la proctoline si am facut 4 luni tratamnet
    lunea viitoare e ultima sedinta si uite ca nu-i mai am.
  •  
    • 10876 mesaje
    16 Nov 2009, 14:18
    0 0
    Cei de la proctoline mi-au dat si creme, ca aveam si hemoroizi si fisura anala.Incet si cu multa rabdare, trec
  •  
    • 5 mesaje
    17 Nov 2009, 12:12
    0 0
    Si cam cat costa tratamentul complet la clinica asta? Am auzit ca e cam sunt, de ordinul catorva sute de euro. Este adevarat?
  •  
    • 10876 mesaje
    17 Nov 2009, 14:08
    0 1
    pai, stadiul incipient, cind ai in jur de fro 10 hemoroizi si fisura, cum am avut eu, a costat 2250 lei.
    Si cu cit ai mai mari si necesita mai multe sedinte, cu atit urca si pretul.
  •  
    • 411 mesaje
    17 Nov 2009, 15:03
    0 0
    Fetelor, cum va dati seama ca aveti hemoroizi?
    Poate am si eu si habar n-am. Se pot vedea cu ochiul liber, sau trebuie neaparat sa ma vada un medic?
    Sper sa nu par cazuta din luna...
  •  
    • 10876 mesaje
    17 Nov 2009, 17:17
    0 0
    pai te cam doare....in fund.
  •  
    • 5 mesaje
    18 Nov 2009, 09:47
    0 0
    Eu ama avut mai intai hemoroizi interni. Mi-am dat seama ca ii am dupa dureri, dar si dupa faptul ca intr-o zi am avut scaunul cu sange. Normal, am dat fuguta la spital, si dupa un control, verdict:hemoroizi interni. Cand am ramas insarcinata, cam de prin luna a 6-a, au iesit la suprafata, cam repejor, sub forma unei umflaturi, care la sfarsitul sarcinii era cat o fasola. Acum am vreo trei hemoroizi, destul de mari. Asa ca, draga mea, o data ce ies la suprafata, nu ai cum sa ii ratezi. Important este, ca in faza de inceput, daca stii ca ii ai, sa mentii locul cat mai curat, eventual cu spalare dupa fiecare scaun, sa eviti mancarurile condimentate, iuti, prajelile, CONSTIPATIA, sa nu stai mult timp in sezut, sa nu ridici greutati... Cand se transforma in externi, situatia devine mai complicata, de asta ne zbatem noi acum.
  •  
    • 5 mesaje
    25 Nov 2011, 14:15
    0 0
    Si eu am trecut prin asa ceva,si a fost groaznic pana cand am gasit remediul.Pentru hemoroizi v-as recomanda un tratament naturist,pe care eu personal l-am incercat,si care intradevar a dat rezultate.Pt orice informatie va las adresa mea de e-mail cameliabirca@yahoo.com