La ginecologie

•  
    • 69 mesaje
    26 Sep 2009, 09:36
    0 0
    Buna fetelor..am 22 de ani si pana acum nu am mers niciodata la un ginecolog, nici nu prea am avut de ce sa merg o singura data am racit la burta si am luat antibiotice si nu am mai avut probleme....stiou ca e f rau ca nu am mers la ginecolog...alte fete la 22 de ani au si cate 1-2 copii si eu nici macar nu am fost la un control....si nu ca mi-ar fi frica sau rusine dar nu striu cum se procedeaza acolo si na....cam atat..va pooop
  •  
    • 13679 mesaje
    26 Sep 2009, 15:46
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    26 Sep 2009, 16:17
    0 0
    eu una nu ti-aş recomanda sa mergi la femeie ginecolog. cele mai multe sunt arogante, grabite si nu sunt mai sensibile decat barbatii. normal ca sunt si exceptii, nu generalizez. dar eu prefer un ginecolog barbat.
  •  
    • 204 mesaje
    26 Sep 2009, 18:02
    0 0
    Te inteleg foarte bine, e bine sa te informezi asupra medicului la care te decizi sa mergi , mai ales ca e prima vizita.Si eu am fost in aceiasi situatie si cand m-am decis sa merg, doctorita s-a purtat de parca eram o infractoare. De atunci mi-au trebuit cativa ani sa mai trec pe la ginecolog.
  •  
    • 2191 mesaje
    26 Sep 2009, 21:55
    0 0
    eu pana acum numai la femei am mers. (vreo 3 sau 4) si de fiecare am fost multumita.
    la un barbat nici nu ma gandesc sa merg (cu toate ca si mama tot barbat mi-a recomandat la inceput), insa nici prin cap nu-mi trece sa merg MACAR O DATA la barbat nu-mi pot imagina cum e sa ma consulte el, cred ca as lesina
    tot femeia e mai ok, din punctul meu de vedere. cu ele pot discuta tot ce ma framanta.
  •  
    • 310 mesaje
    27 Sep 2009, 22:57
    0 0
    Spune-ne din ce oras esti, poate sunt eve pe aici din aceeasi localitate cu tine si iti pot face niste recomandari.
  •  
    • 69 mesaje
    28 Sep 2009, 13:30
    0 0
    va multumesc pentru raspunsuri...sunt din IASI