Dereglarea ciclului

•  
    • 1 mesaje
    23 Sep 2009, 19:44
    0 0
    Buna fetelor
    Am si eu o problema: de 2-3 luni am inceput sa mananc mai putin si mai light si pot sa spun ca am slabit cat de cat. Problema mea e ca luna trecuta ciclul mi-a venit mai devreme, m-a tinut o saptamana, si am avut foarte putine scurgeri, eu care de obicei aveam un ciclu periodic si abundent. Luna asta deja mi-a intarziat o saptamana si sunt disperata. Acum ma gandesc la ce poate fi mai rau..o sarcina...desi la putinele acte sexuale care le-am avut luna asta am folosit prezervativ si am verificat de fiecare data dupa daca totul este in regula. Sper sa ma insel si sa fie doar o dereglare de la mancare. Exista aceasta posibilitate?
  •  
    • 260 mesaje
    23 Sep 2009, 23:26
    0 0
    bineinteles. o alimentatie neechilibrata poate duce la dereglarea ciclului. eu am patit asa ceva......
    acum am patit la fel si am fost azi la consult si de data asta a fost din cauza ca am intrerupt pilulele...si in plus de asta nici nu le luam pe cele adecvate....asa ca..la cat de groaza imi era de consult..acum sunt tare fericita ca am fost.
    du-te la un control....nu e nimic grav, stai linistita...si adopta un stil de viata echilibrat. multa sanatate!