nu pot scapa de cosuri

•  
    • 2 mesaje
    23 Sep 2009, 18:27
    0 0
    salut! sper sa ma puteti ajuta cu o problema. NU POT SCAPA DE COSURI; am incercat mai multe chestii de la pastile la remedii naturiste la solutii care se aplica direct pe fata; am fost si la dermatolog care mi-a dat antibiotic, am vazut dupa o perioada ca fata nu mai era asa rosie, dupa aceea mia dat o reteta cu niste solutii pt fata (desigur au fost scumpe) si mi-au aparut din nou cosur;i am renuntat la ele dupa o luna; nu mananc ciocolata, snacksuri, si mananc aproape in fiecare zi cate un fruct sau leguma; nu stiu ce sa mai fac, sunt deschisa la orice propunere; multumesc anticipat
  •  
    • 5 mesaje
    23 Sep 2009, 22:23
    0 0
    si eu ma confrunt cu problema ta..imi doresc un ten perfect curat si frumos,nu stiu daca ai incercat dar pe mine ma ajutat foarte mult.Zinerit se gaseste la orice farmacie si nu este chiar asa de scump,daca esti perseverenta cred k iti va fi de folos..dar efectele se vor vedea deabea dupa 2 ..3 luni de la inceperea tratamentului...mult succes
  •  
    • 152 mesaje
    23 Sep 2009, 22:37
    0 0
    Ce varsta ai Lavinia?
  •  
    • 2 mesaje
    23 Sep 2009, 23:14
    0 0
    17 ani; si am folosit zinerit nu ma ajutat cu nimic
  •  
    • 152 mesaje
    24 Sep 2009, 10:51
    0 0
    Are legatura cu pubertatea, o sa treaca dupa ce te stabilizezi hormonal, pana atunci ai grija mare la alimentatie (fara condimente si dulciuri, mai ales ciocolata, dulciurile produse industrial pot sa favorizeze acneea), la fiecare masa cate o salata, si fructe 2-3 buc), hidrateaza-te bine (apa fierbinte cat suporti pentru a curata organismul si pielea), fa miscare in aer liber si zambeste, nu stii niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau
    http://www.hofigal.eu/ghid.php, aici gasesti sugestii de produse si pentru acneea juvenila
  •  
    • 600 mesaje
    28 Sep 2009, 13:59
    0 0
    Am vazut o ameliorare vizibila la un tanar care a fost la cosmeticiana si i-a curatat fata de puncte negre, a facut tratament cu antibiotic si dupa aceia i-a facut tratamentul, i-a recomandat o solutie de curatat (de vreo 30 lei) si un gel cu bitter de vreo 15 lei, si i-a spus sa revina la aprox 5 saptamani, gaseste o cosmeticiana buna, fara puncte negre se fac cosuri mai putine.
  •  
    • 11 mesaje
    8 Ian 2010, 05:10
    0 0
    Pentru problema cosurilor (acneei)

Incearca produsele antiacneice naturale pe baza de ulei de arbore de ceai australian.
    Le poti gasi pe market.com.ro/catalog, aukro.ro, okazii.ro (gel de ulei din arbore de ceai anti-acnee sau ulei de arbore de ceai 100% pur).
    Succes!

Cristina
  •  
    • 476 mesaje
    8 Ian 2010, 09:28
    0 0
    Mie mi-au ramas niste urme ingrozitoare de la cosmetica.
    Problema mea era de natura, hormonala, asa ca am mers la endocrinolog si am facut tratament cu anticonceptionale.
    Am luar Diane 35, apoi Jasmine. Mergi si la un endocrtinolog sau ginecolog, poate te ajuta.
    Barfta!