sunt sau nu insarcinata?
-
23 Sep 2009, 16:040 0Nu mai inteleg nimic...de o luna am avut cateva contacte sexuale neprotejate.ultimul a fost in urma cu 13 zile.ulima menstruatie nu imi amintesc exact cand a fot luna trecuta dar cred ca undeva in jurul datei de 20.ieri am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv,astazi am o scurgere maronie ca si cum ar fi prima zi de menstruatie.astazi fiine 23 sept.sanii ma dor de cateva zile bune si s-au intarit si sunt sensibili.am fost putin obosita in ultimul timp dar nu am nici un program chiar normal(adorm foarte tarziu 3,4,5 dimineata si ma trezesc la maxim 2),dureri de abdomen nu am.doar de spate.alte semne de graviditate nu am.merg la baie putin mai des dar am cam stat cu picioarele desculte pe gresie si ar putea fi un motiv ca sunt f sensibila.nu mai inteleg ce se intampla cu mine.Sunt sau nu insarcinata?ce sunt aceste scurgeri daca testul era pozitiv?
-
23 Sep 2009, 16:43nu vreau sa te ingrijorez...dar daca testul a iesit pozitiv sunt sanse sa fi insarcinata...ai putea sa mai faci inca un test de sarcina,pentru mai multa siguranta sau sa mergi la un doctor.
-
23 Sep 2009, 18:20nu vreau sa te sperii dar scurgerea maronie indica, de cele mai multe ori, o pierdere a sarcinii.
cel mai bine e sa mergi cat de repede la doctor, pt ca sigur esti insarcinata daca testul a iesit pozitiv.
iti doresc multa sanatate!