sunt constipata

•  
    • 1 mesaje
    20 Sep 2009, 19:33
    0 0
    buna fetelor,am citit toate mesajele voastre cu privire la acest subiect.La mine constipatia tine pe putin 2 saptamani,am fost la doctor si mi-a zis ca nu are tratament pt mine,si m-am saturat de laxative si tot feluri de ceaiuri care la un moment dat nici efectul nu si-l mai fac.Am perioade cand mi se unfla atat de tare stomacu de intru in panica.Pur si simplu.....nu stiu ce sa mai fac.....
  •  
    • 21507 mesaje
    20 Sep 2009, 20:27
    0 0
    ulei de masline,pe stomacul gol sau miere
  •  
    • 260 mesaje
    20 Sep 2009, 21:26
    0 0
    2-3 lingurite de tarate de grau(la orice plafar) cu iaurt- de 2-3 ori pe zi, seara neaparat.
    efect sigur....cel putin la mine si la multi altii au functionat de minune si nici nu sunt rele la gust.
  •  
    • 650 mesaje
    20 Sep 2009, 21:45
    0 0
    abril, eu te sfatuiesc sa cumperi de la farmacie LACTULOSE SOLUTION. este o solutie cu gust de miere, pe care mi-a recomandat-o dr cand eram insarcinata. am incercat toate solutiile enumerate de eve, chiar si altele. laxativele nu sunt o solutie fiindca provoaca ,pe langa dependenta si un discomfort fizic, practic simti nevoia sa mergi la wc de mai multe ori pe zi. fiindca tot e sezonul, consuma prune si bea multa apa ,ideal ar fi 2 l pe zi. ac solutie despre care am scris la inceput o sa te ajute cu siguranta si nu are efecte secundare.
  •  
    • 24 mesaje
    21 Sep 2009, 09:26
    1 0
    incearca sa mananci sanatos. mancarea gatita, iaurtul natural si apa o sa te ajute. daca esti bautoare de cafea te sfatuiesc si eu cum a facut-o si altcineva mai sus, sa bei dimineata pe burta goala. eu de exemplu dupa cappuccino (nu beau cafea de fel) am nevoie la toaleta.
    evita bananele, covrigii, laptele dulce, te constipa si mai rau.
  •  
    • 152 mesaje
    21 Sep 2009, 10:15
    0 0
    Incearca o curatare a colonului cu fibre psillyum husk, se gasesc in mai multe variante Lepicol (in farmacii) sau Purgolax (la plafar).
    De asemenea, dimineata pe stomacul gol 1-2 cani apa calda, cafeaua are efect excitant asupra colonului, dar apa are un efect bland, si in plus te hidratezi de la prima ora.
    Cat mai multe fructe si legume, cereale integrale, si fara carne, iar dupa fiecare masa, cate o infuzie de plante sau chiar apa calda, ajuta la digestie. In general, lichidele calde detensioneaza intestinul, regleaza si usureaza evacuarea scaunelor
  •  
    • 417 mesaje
    21 Sep 2009, 10:50
    0 0
    lepicol este f bun, si eu am rezolvat o problema pentru care parea ca nu exista solutie.
  •  
    • 689 mesaje
    21 Sep 2009, 11:11
    0 0
    Constipatia in general e rezultatul lipsei de fibre din organism si a vietii sedentare. Incearca sa mananci alimente care au fibre (pere, zmeura, mure, cereale integrale) si sa faci sport.
  •  
    • 1352 mesaje
    22 Sep 2009, 20:44
    0 0
    Seminte de in.Au multe fibre.
  •  
    • 3 mesaje
    23 Sep 2009, 09:01
    0 1
    Stiu ce inseamna sa fii constipata o perioada asa mare.Pentru mine sfaturile cu bautul apei de dimineata sau consum de fibre , tarate,miere ulei de masline nu au avut nuciun efect.Am avut mari probleme din cauza constipatiei (Operatie de Hemoroizi) Acum folosesc un laxativ natural,cumparat din farmacie sau plafar si iau cate o tableta in fiecare seare (ora 18-19) iar dimineata pa la 7-8 s-a rezolvat totul fara dureri.Produsul se numeste SENAX si costa 7 ron.
  •  
    • 382 mesaje
    23 Sep 2009, 14:13
    0 0
    Buna.Cunosc pe cineva care sufera de constipatie inca din copilarieAsta pentru ca s-a dovedit prin controalele pe care le-a facut, ca ar avea colonul asezat mai sus si este foarte lenes.Cu orice ceaiuri,uleiuri,pastile si toate cele nu a reusit sa scape de constipatie.
    Insa, din cand in cand(nu zilnic)i-a cate o lingura de ulei de riccin pe stomacul gol si face o data sau de doua ori pe saptamana clisma.Se simte foarte bine si nu a avut niciodata hemoroizi sau iritatii.
  •  
    • 1 mesaje
    23 Sep 2009, 14:48
    0 1
    Eu cunosc niste produse care au rezolvat multe probleme de sanatate. Poate te vor ajuta si pe tine daca zici ca nici doctorul nu mai are ce sa-ti spuna. Te invit deci sa afli mai multe despre aceste produse. Daca esti interesata scrie-mi nu ezita.
  •  
    • 411 mesaje
    23 Sep 2009, 18:29
    0 0
    Abril, cata apa bei pe zi?
  •  
    • 681 mesaje
    17 Oct 2009, 23:16
    0 0
    ceai de lemn dulce, acidofylus-made in S.U.A.-pastile naturiste.
  •  
    gmn
    • 327 mesaje
    20 Oct 2009, 13:24
    0 0
    Abril, iti pot face doua sugestii:

la nivel fizic, fa clisme.

la nivel pshic, incearca sa nu iti mai reprimi emotiile.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    20 Oct 2009, 14:07
    0 0
    sunt curioasa ce intelegi tu prin sfatul din urma. si mai ales ce va intelege ea din sfatul pe care i la-i dat