clinici particulare- ginecologie

•  
    • 260 mesaje
    18 Sep 2009, 22:24
    0 0
    buna fete! luni vreau sa ma duc la un control ginecologic(o dereglare hormonala, banuiesc) si as vrea sa imi impartasiti si mie cateva pareri despre clinicile particulare din bucuresti....daca ati fost, care vi se pare cea mai buna...etc.
    va multumesc frumos.
  •  
    • 260 mesaje
    20 Sep 2009, 15:15
    1 0
    va rog, cine ma poate ajuta cu o parere....vroiam sa ma duc la marie stopes..auzidem numai lucruri bune, dar in ultimele zile am citit numai chestii negative...sunt bulversata.
    multumesc.
  •  
    • 95 mesaje
    21 Sep 2009, 08:08
    0 0
    Eu merg la Gynecoland la dr Macota Gabriela, sunt insarcinata si doamna imi urmareste sarcina. Ma simt foarte bine cand merg acolo pentru ca sunt tratata cu atentie maxima.
  •  
    • 2191 mesaje
    21 Sep 2009, 12:19
    0 5
    Eu merg la Hipocrat2000, la dr. Takouzli Sorina (m-am dus la recomandarile unei prietene si sunt multumita).
  •  
    • 15749 mesaje
    21 Sep 2009, 20:27
    0 0
    Eu am avut o experienta extrem de neplacuta la Marie Stopes, nu stiu ce medici or mai fi acum, dar eu nu am fost deloc multumita!
  •  
    • 1427 mesaje
    21 Sep 2009, 21:00
    0 0
    Si eu recomand Gynecoland..
    Era un medic la care ma duceam acolo, super om..din pacate nu mai lucreaza la ei.
    Dar, desi preturile sunt mai mari, te trateaza cu tot respectul si toata consideratia..
  •  
    • 260 mesaje
    23 Sep 2009, 22:53
    0 0
    multumesc mult de raspunsuri. am fost pana la urma la euroclinic....a fost ok.
    multa sanatate!
  •  
    • 92 mesaje
    24 Sep 2009, 14:21
    1 0
    buna
    eu nu o recomand pe dr tacousli
    nu stiu dc am scris corect numele ei
    am fost la ea la un consult la sanador si mi s-a parut total incompetenta si dezinformata
    la sanador mergeam la dr gabriela dinca care este super ok..
    din nefericire, abonamentul meu acolo a exipat si acum ar trebui sa merg la medicover
    imi puteti recomanda niste medici gineco buni acolo?
    multumesc
  •  
    • 7 mesaje
    23 Oct 2009, 13:21
    0 0
    Eu merg la Clinica Polisano la d-na Dr. Monica Carstoiu. Este foarte competenta....
  •  
    • 494 mesaje
    24 Oct 2009, 10:40
    0 0
    la Medsana sau la CMU a fost cineva la ginecologie si poate recomanda vreun doctor?
    am referinte despre un singur medic de la Medsana, e vb de dr.Ancar Benedict despre care am auzit ca e o eminentain domeniu. mama mea a fost operata acum 5 ani de el si totul a decurs f bine, numai ca de atunci nu mi-a placut de el pt ca e f expeditiv, mereu pe fuga si nu sta sa-ti explice nimic. tb sa scoti cuvintele de la el cu clestele !!!

despre alti medici aveti referinte? de la aceste 2 clinici.....
  •  
    • 1 mesaje
    15 Apr 2014, 22:26
    4 0
    Sa evitati cu desavarsire Takouzli Sorina! Nu se poate numi doctor , este total lipsita de profesionalism , compasiunea ei este zero , are maini de macelar , nu explica deloc afectiunea pacientei si are un aer total arogant! Ieri am fost pentru prima oara la aceasta "doamna" si am iesit plangand. Se uita la ceas plictisita din 2 in 2 minute, atunci cand m-am asezat pe masa m-a consultat brutal si s-a purtat de parca eram decat o bucata de carne, toata seara m-a durut burta dupa aceea. Dupa a inceput sa-mi prescrie tratamentul pentru o Candida, prescriindu-mi 5 medicamente care ma duceau in total la 255. Fiind pentru prima oara la ginecolog, nu stiam ca medicamentele pentru aceasta afectiune nu depasesc 30-40 de lei. M-am dus plangand la farmacie si farmacista , o femeie deosebita mi-a zis ca doctoriile prescrise erau pentru o arie foarte mare de afectiuni si mi-ar fi cauzat dereglari mari in organism.Eu consider ca acestei " doctore" ar trebuii sa-i fie retrase licenta de a profesa!
  •  
    • 22 mesaje
    4 Iul 2014, 15:26
    0 0
    Iti recomand sa consulti si un medic endocrinolog in paralel cu medicul ginecolog.