clinici particulare- ginecologie
-
0 0buna fete! luni vreau sa ma duc la un control ginecologic(o dereglare hormonala, banuiesc) si as vrea sa imi impartasiti si mie cateva pareri despre clinicile particulare din bucuresti....daca ati fost, care vi se pare cea mai buna...etc.
va multumesc frumos. -
buna
eu nu o recomand pe dr tacousli
nu stiu dc am scris corect numele ei
am fost la ea la un consult la sanador si mi s-a parut total incompetenta si dezinformata
la sanador mergeam la dr gabriela dinca care este super ok..
din nefericire, abonamentul meu acolo a exipat si acum ar trebui sa merg la medicover
imi puteti recomanda niste medici gineco buni acolo?
multumesc -
la Medsana sau la CMU a fost cineva la ginecologie si poate recomanda vreun doctor?
am referinte despre un singur medic de la Medsana, e vb de dr.Ancar Benedict despre care am auzit ca e o eminentain domeniu. mama mea a fost operata acum 5 ani de el si totul a decurs f bine, numai ca de atunci nu mi-a placut de el pt ca e f expeditiv, mereu pe fuga si nu sta sa-ti explice nimic. tb sa scoti cuvintele de la el cu clestele !!!
despre alti medici aveti referinte? de la aceste 2 clinici..... -
Sa evitati cu desavarsire Takouzli Sorina! Nu se poate numi doctor , este total lipsita de profesionalism , compasiunea ei este zero , are maini de macelar , nu explica deloc afectiunea pacientei si are un aer total arogant! Ieri am fost pentru prima oara la aceasta "doamna" si am iesit plangand. Se uita la ceas plictisita din 2 in 2 minute, atunci cand m-am asezat pe masa m-a consultat brutal si s-a purtat de parca eram decat o bucata de carne, toata seara m-a durut burta dupa aceea. Dupa a inceput sa-mi prescrie tratamentul pentru o Candida, prescriindu-mi 5 medicamente care ma duceau in total la 255. Fiind pentru prima oara la ginecolog, nu stiam ca medicamentele pentru aceasta afectiune nu depasesc 30-40 de lei. M-am dus plangand la farmacie si farmacista , o femeie deosebita mi-a zis ca doctoriile prescrise erau pentru o arie foarte mare de afectiuni si mi-ar fi cauzat dereglari mari in organism.Eu consider ca acestei " doctore" ar trebuii sa-i fie retrase licenta de a profesa!