anticonceptionale injectabile

•  
    • 5 mesaje
    18 Sep 2009, 00:24
    0 0
    buna.in urma cu 2 luni am facut o injectie anticonceptionala(megestron)ce se repeta la 3 luni.in urma acesteia in prima luna am avut sangerari medii in fiecare zi apoi nu mia mai venit menstruatzia in cea dea doua luna,,sunt foarte stresata din aceasa cauza.am facut 3 teste de sarcina..acestea iesind negativ...exista vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?sau doar e o amenoree din cauza concentratiei mari de hormoni???va rog ajutatima cu niste pareri sau impartasitimi din experientele dumneavoasta daca a mai folosit cineva acest tip de anticonceptionale.Va multumesc
  •  
    • 107 mesaje
    22 Sep 2009, 20:12
    0 0
    si eu vroiam sa folosesc aceasta metode contraceptica avand in vedere ca am o problema de sanatate care nu imi permite sa iau anticonceptionale obisnuite.ginecologul meu nu mi-a recomdat antibebe injectabile pt ca au ff multe efecte naspa,chiar si sterilitate
    si cel mai probabil; e vorba de amenoree,nu te speria
    bafta
  •  
    • 411 mesaje
    23 Sep 2009, 18:35
    0 0
    O fosta profesoara de-a mea a avut mari probleme din cauza acestei metode contraceptive. La fel ca si tie, nu i-a mai venit menstruatia. Dar nu i-a mai venit deloc. A vrut la un momentdat sa ramana insarcinata si nu a mai putut, pentru ca nu reuseau medicii sa-i readuca menstruatia.
    Nu cred ca sunt sanse sa fii insarcinata, mai ales daca si testele au iesit negative. Pentru linistea ta, mergi mai bine la un medic ginecolog.
  •  
    • 5 mesaje
    23 Sep 2009, 22:18
    0 0
    multumesc mult pentru raspuns..acum sunt mai linistita,nu cred k pot fi insarcinata din moment ce am facut 3 teste de firme diferite si in zile diferite.a fost prima astfel de injectie facuta si ultima.sper ca dupa ce trece efectul injectiei,..in 14 octombrie se implinesc cele 3,imi va revenii menstruatia,daca nu voi apela la un medic